Översikt

Här kan du hämta Parkers nya översiktsmaterial om företaget om du vill presentera företaget mer översiktligt. Syftet med översiktsmaterialet är att presentera Parkers kapacitet i sin helhet med fokus på våra målmarknader och huvudbudskap. Varje del utgår från mottot: Löser världens största tekniska svårigheter och fokuserar på vårt varumärkeslöfte och budskap. Det är avsett att representera Parkers omfattande utbud av teknik och global närvaro.

En broschyr i tryckt form finns att beställa eller hämta; den kan utökas med tillhörande material som omfattar en video, en mobilapp, en interaktiv PDF och en PowerPoint-presentation.

 • Översiktsbroschyr

  Parkers översiktsbroschyr är översatt till 22 språk och utgår från mottot att lösa världens största tekniska svårigheter. Den innehåller information om Parkers historia, marknadsplattformar, hållbarhetsinsatser, företagskultur, etik och integritet, innovation, Win-strategi, distributionsnätverk och global närvaro. .

 • Mobilapp

  En i hög grad engagerande och interaktiv upplevelse för surfplattor som iPads och Kindles. Här får du mer information om Parkers marknader och teknik i form av utökat innehåll och ytterligare videor.

 • Video

  En 4 minuter lång video med berättarröst där man får se Parkers anställda, verksamheten och tekniken i aktion medan företagets historia och strategi för fortsatt tillväxt tas upp. En 4 minuter lång video med berättarröst där man får se Parkers anställda, verksamheten och tekniken i aktion medan företagets historia och strategi för fortsatt tillväxt tas upp.

 • PowerPoint-presentation

  Här kan du hämta en anpassningsbar PowerPoint-presentation som återspeglar innehållet i broschyren i tryckt form.