Oversikt

Parkers nye materialer for oversikt over selskapet kan lastes ned her og brukes for å presentere selskapet på et høyt nivå. Formålet med oversiktsmateriellet er å presentere det komplette omfanget av Parkers evner ved å fokusere på målmarkeder og nøkkelbudskaper. Hver del har som hensikt å: Takle verdens største ingeniørutfordringer og setter løftet og slagordet vårt i rampelyset. Representere Parkers omfattende utvalg av teknologier og globale tilstedeværelse.

En trykket brosjyre kan lastes ned eller bestilles. Den er utvidet med en tilhørende materiellpakke som inneholder en video, en mobilapp, en interaktiv PDF-fil og en PowerPoint-presentasjon.

 • Oversiktsbrosjyre

  Parkers oversiktsbrosjyre er oversatt til 22 språk, og har som hovedmål å løse verdens største ingeniørutfordringer. Den inneholder også Parkers historie, markedsplattformer, arbeid for bærekraftighet, firmakultur, etikk og integritet, nyskapning, vinnerstrategi, distribusjonsnettverk og globale utstrekning.

 • Mobilapp

  En svært engasjerende og interaktiv opplevelse for nettbrettenheter som iPad og Kindle, med detaljert informasjon om Parkers markeder og teknologier, utvidet innhold og flere videoer.

 • Video

  En fire minutters video med kommentarer som viser Parkers ansatte, operasjoner og teknologier i aksjon og fremhever selskapets historie og strategien for fremtidig vekst.

 • PowerPoint-presentasjon

  En PowerPoint-presentasjon som kan tilpasses og reflekterer innholdet i den trykte brosjyren kan lastes ned her.