Parker Communities

Parker Hannifin byder dig velkommen til vores sociale fællesskaber

Parker opfordrer alle besøgende, lige fra nyuddannede dimittender til erfarne seniorteknikere, til at udforske og deltage i vores online Parker Communities. Vores målsætning er at knytte vores kunder, medarbejdere, alumner og partnere til vores interne eksperter inden for bevægelses- og kontrolteknologier. Vi opfordrer dig til at udnytte vores netværkssider via sociale medier, blogge og forummer, udveksle ideer og holdninger. Vend jævnligt tilbage for at se vores nyeste opdateringer og udvidelser inden for disse områder.


 

  • Forbind dig med os – socialt

    Hos Parker er vores mål aktivt at engagere vores kunder og aktionærer via sociale medier, som f.eks. LinkedIn, Google+, Twitter, Facebook og YouTube.

  • Møder ansigt-til-ansigt – Begivenheder

    Parker står til rådighed ved konferencer og handelsmesser overalt i verden, hvor vores ivrige repræsentanter gerne besvarer spørgsmål og udveksler erfaringer.

  • Få ny indsigt med Parker – Blogge

    Parkers blogge er en central platform for besøgende, der giver større indsigt, adgang til at høre Parker-forfattere og udveksle perspektiver blandt gæster vedr. innovative bevægelses- og kontrolteknologier Vis Parkers blogge