HAASTEENA TURVALLINEN ELINYMPÄRISTÖ

Otamme vakavasti ihmiskunnan tulevaisuuden teknologiahaasteet, suunnittelemme ja valmistamme globaalissa tiimissämme yhdessä asiakkaidemme kanssa tuotteita ja järjestelmiä, jotka vastaavat näihin haasteisiin.

Katso video

THIS IS PARKER

100 vuoden menestystarina

Aina siitä lähtien, kun Parker jo yli 100 vuotta sitten perustettiin, ylpeydenaiheemme on ollut kehittää yrityskulttuuria, jossa arvostetaan tiimimme jäsenten pitkäaikaista sitoutumista ja ainutlaatuista työpanosta.

Yrityksemme missiossa ”Engineering Your Success” ei ole kyse ainoastaan asiakkaillemme tarjottavasta teknisestä asiantuntemuksesta vaan myös siitä, millä tavoin Parker huomioi jokaisen 57 000 tiimiläisensä onnistumiset maailmanlaajuisesti. Pitkäjänteinen hajautettu yrityskulttuuri, joka tarjoaa tiimin jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden sitoutua, oli yrityksen perustajan Art Parkerin kauaskantoinen ajatus vuonna 1917, ja sitä työtä hänen poikansa Pat Parker jatkoi yrityksessä koko 52-vuotisen uransa ajan.

Yhä tänäänkin Parker erottuu muista juuri yrityskulttuurinsa vuoksi. Hallituksen puheenjohtaja ja CEO Tom Williams kertoo, että tämä on yksi suurimmista syistä sille, että yritys on maailman johtava liikkeenhallinta-alan teknologiaa ja järjestelmiä valmistava monialayritys.

Katso kuvaa klikkaamalla Parkerin historiavideo

URAMAHDOLLISUUDET

Me arvostamme kokemustasi ja taitojasi. Etsimme työntekijöitä, jotka tuovat mukanaan samaa innovatiiviisuutta, yrittäjähenkeä ja tekemisen meininkiä, jota löytyy meidän parkerilaisten keskuudesta. Parkerilla on monia eri toimintoja, joten etsimme myös erilaisia osaajia. Kulttuurimme on ainutlaatuinen ja perustuu meidän parkerilaisten sitoutumiseen, pitkäaikaisiin asiakas- ja ytheistyökumppanisuhteisiin ja vahvaan jälleenmyyntiverkostoon. Näiden myötä olemme jo sadan vuoden ajan olleet alamme teknologiajohtaja, tervetuloa 55000 parkerilaisen joukkoon!

  • Uskomme toimittajan ja asiakkaan väliseen kumppanuuteen. Myynnillä on keskeinen rooli pitkäaikaisten asiakassuhteiden luonnissa, ylläpidossa ja kehittämisessä ja niinpä etsimmekin joukkoomme ammattilaisia, joilla on osaamista kaikilla näillä osa-alueilla oman teknologiatuntemuksensa lisäksi.

  • Ensiluokkkainen asiakaspalvelu on WIN -strategiamme ydin. Asiakaspalvelutiimimme tehtävänä on varmistaa asiakkaidemme asioinnin helppous ja laadukas asiakaspalvelukokemus. Tiimissä työskennellään tehokkaasti rennossa hengessä monipuolisten tehtävien parissa.

  • Olemme ylpeitä siitä, että voimme sanoa olevamme alamme johtava "motion&control" osaaja. Suunnittelutyötä tehdään kaikilla edustamillamme teknologia-alueilla ja tarjoammekin uramahdollisuuksia niin R&D-, laatu- kuin tuotannon tehtävissä sekä vastavalmistuneille että jo kokemusta hankkineille hakijoille.

  • Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. HR -tiimimme tekee yhteistyötä liiketoiminnan johdon kanssa tukeakseen yrityksen strategiaa. Alan ammattilaisena pääset mukaan vaikuttamaan työntekijöidemme viihtymiseen sekä suoralla päivittäisellä tuella että osallistumalla strategiseen suunnitteluun.

  • Päätöksentekoprosessissa numerot ovat merkittävässä osassa. Jotta yrityksemme menestyy, tarvitsemme niiden analysointia sekä orgaanisessa kasvussa että yritysostoissa ja taloushallinnon osaajat ovat tärkeä tukipilarimme näissä toiminnoissa.

  • Lean on osa päivittäistä toimintaamme toimistosta tuotantoon. Lean-toiminnoilla pyritään minimoimaan virheet, parantamaan työn kulkua, tuottavuutta ja ergonomiaa hyvin järjestäytyneessä ympäristössä kaikissa toiminnoissa ja jokaisessa tuotannon vaiheessa.

  • IT

    IT -toiminnot varmistavat Parkerin globaalin IT-strategian mukaiset toiminnot ja päivitykset EMEA-alueella. Tiimit tarjoavat päivittäisen IT-tuen ja varmistavat järjestelmien toimivuuden sekä uusien toimintojen implementoinnin.

  • Markkinointitiimiemme tavoitteena on sovittaa yhteen yrityksemme tavoitteet tuotteemme ja palveluidemme osalta asiakkaiden toiveisiin. Markkinoinnin ammattilaiset huolehtivat siitä, että tavoitamme nykyiset ja uudet asiakkaamme kaikin eri markkinoinnin keinoin ja että pysymme uusimpien viestintäkanavien käytössä edelläkävijänä.

Avoimet työpaikat

Päivitämme tälle sivulle Parkerin Suomen toimipisteiden avoimet työpaikat. Voit lähettää avoimen hakemuksen meille osoitteeseen hr.finland@parker.com. Säilytämme hakemuksesi kuuden kuukauden ajan, joten mikäli meillä avautuu osaamistasi vastaavia paikkoja, olemme sinuun yhteydessä.
Olemme mukana rekrytointitapahtumissa, klikkaa linkkiä, niin voit tutustua seuraavaan tapahtumaan, jossa olemme mukana. Sivustolta löydät myös muut tapahtumat, joissa olemme mukana.
Voimme mahdollisuuksien mukaan tarjota myös opinnäytetyöaiheita mm. insinöörin, diplomi-insinöörin sekä tradenomin tutkintoihin. Otathan yhteyttä hr.finland@parker.com, niin keskustellaan aiheesta, mahdollisesta ajankohdasta ja resursseistamme tällä saralla lisää.

Työntekijöidemme tarinoita

Ura Parkerilla tarjoaa rajattomat mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Tulet työskentelemään alan huippujen kanssa, kehittämään innovatiivisia teknologisia tuotteita sekä edistämään yrityksemme tavoitetta ratkaista maailman suurimpia teknisiä haasteita. Olemme onnistuneet säilyttämään tyytyväisen työvoimamme vaalimalla yrityskulttuuriamme, joka vaikuttaa jokaiseen työntekijäämme sijainnista ja kielestä rippumatta. Olemme iso yritys, joka tuntuu pieneltä, mutta tämä ei tarkoita, että mahdollisuudet olisivat pieniä. Parkerin työntekijät hyötyvät mahdollisuudesta edetä eri tehtäviin joko paikallisesti tai vaihtoehtoisesti toiseen lokaatioomme, joita löytyy ympäri maailman.

Parkerin kulttuuri

Parkerin perustamisesta lähtien perusarvomme on ollut toisista välittäminen. Sen lisäksi, että työntekijämme ovat yrittäjähenkisiä, he myös pitävät huolta toisistaan, asiakkaistaan ja ympäristöstä, jossa he elävät ja työskentelevät. Toisista välittäminen näkyy henkilökuntamme sitoutumisena ja haluna auttaa huono-osaisempia ja hätään joutuneita.
Luovuus, innovaatio ja henkilökohtainen vastuu ovat olennainen osa Parkerin toimintakulttuuria. Jokainen työntekijä kunnioittaa toistaan ja vahvuutenamme on erittäin lahjakkaiden ihmisten joukko, jolla on erilaisia taustoja ja näkökulmia. Näiden erojen hyväksyminen ja arvostus ovat tärkeimpiä arvojamme.
Arvomme
Arvomme
Parker on globaalisti sitoutunut auttamaan hädässä olevia ja apua tarvitsevia ihimisä. Suomessa olemme jo vuosien ajan keränneet lahjoituksia Hope Ry:lle ja Vailla Vakinaista Asuntoa Ry:lle. Olemme myös vuosittain lahjoittaneet valitsemallemme hyväntekeväisyysjärjestölle joulun aikaan asiakasjoulutervehdysten sijaan rahalahjoituksen. Tänä vuonna tuimme SPR:n ja MLL:n järjestämää Hyvä Joulumieli-keräystä ja Hope Ry:n Joulupuu-keräystä. Tukien lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua hyväntekeväisyystyöhön ja olemmekin mm. käyneet päiväkodeissa auttamassa arjen rutiineissa ja ilahduttamassa yksinäisiä vanhuksia. Lue lisää blogeistamme Parkerin globaalista toiminnasta hätää kärsivien ja katastrofin kohdanneiden ihmisten hyväksi.
Arvomme