Vi går foran med et formål under COVID-19

.

Parker i Danmark

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at finde nye og bedre måder at skabe værdi – herunder udvikle og tilbyde de bedste produkter og systemer.

download brochure

Globalt og lokalt

Parker Hannifin Danmark blev grundlagt i 1970 og er en del af Parker Hannifin Corporation, som er en Fortune 250 global leder inden for ”Motion & Control” teknologier. I over 100 år har virksomheden været med til at skabe sine kunders succes på en bred vifte af forskelligartede industrielle markeder samt inden for luftfart. 

Parker Hannifin koncernen beskæftiger i dag omkring 55.000 medarbejdere fordelt på 50 lande. I Danmark arbejder 70 medarbejdere med resten af verden med henblik på at tilbyde en førsteklasses oplevelse for vores kunder. Og som vi har gjort det i årtier, samarbejder vi hver dag med vores kunder for at øge deres produktivitet og rentabilitet. Det er vores virksomhedskultur og vores konstante engagement.

Vores løsninger

Ingeniør arbejdet i Parkers produkter er måske ikke synligt, men hver dag ser du resultaterne af vores arbejde på næsten alt, hvad der bevæger sig. Vores tekniske ekspertise spænder over "Motion & Control" teknologierne elektromekanik, hydraulik og pneumatik, klimastyring, væske- og gashåndtering, proceskontrol, pakning og afskærmning, filtrering samt luftfart.
Parkers avancerede tekniske komponenter og systemer anvendes til bevægelse og regulering af væsker og gasarter inden for en lang række markeder - lige fra biofarmaceutisk industri, mobil og transport til vedvarende energi. Læs mere om vores fokusmarkeder i Danmark.

Parkers histore

Parkers historie startede den 13. marts 1917, da den 33 årige ingeniør, Arthur Parker, grundlagde firmaet Parker Appliance Company i Cleveland Ohio. Parkers historie er en fortælling om en virksomheds spændende udvikling i det forgangne århundrede, men også en fortælling om Parkers rolle og involvering i verdensomspændende begivenheder som bl.a. den første transatlantiske soloflyvning med Charles Lindbergh, 2. verdenskrig og Apollo 11.

Distributører og samarbejdspartnere

Parker Hannifin's globale distributionsnetværk er uden sidestykke i branchen. Mere end 13.000 lokationer over hele verden sikrer, at Parker kunder serviceres af lokale partnere på lokalt sprog. I Danmark består netværket af veluddannede, lokale og uafhængige virksomheder, som besidder hver deres ekspertise inden for teknologier som instrumentering, pneumatik, hydraulik m.m. Gennem dette netværk har kunder øjeblikkelig adgang til Parker's produktsortiment såvel som seviceydelser.
Parkers globale Retail koncept sikrer, at MRO kunder har hurtig adgang til produkter og serviceydelser via ParkerStore® butikker inkl. ParkreStore Onsite containere såvel som ParkerStore HOSE DOCTOR® servicevogne, som rykker ud 24/7.

Kontakt

DANMARK Parker Hannifin Danmark
Industriparken 35-37
DK-2750 Ballerup