ENGINEERING YOUR SUCCESS

Parker Hannifin Suomi on osa maailmanlaajuista Parker Hannifin Corporationia. Olemme jo yli 100 vuoden ajan yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnitelleet tuotteita ja järjestelmäratkaisuja lisätäksemme heidän tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan.

Parker Hannifin Suomessa

Tarjoamme asiakkaillemme Suomessa ja Baltian maissa laadukkaita hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioratkaisuja. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, osaamisemme on sinun käytettävissäsi - ota meihin yhteyttä.

Lataa esite

Paikallinen ja globaali

Parkerilla on toimintaa 50 maassa, yli 300 valmistavaa yksikköä ja 100 tuotedivisioonaa ympäri maailmaa. Olemme toimineet Suomessa jo lähes 50 vuotta ja tuottaneet ammattitaidolla suunniteltuja ratkaisuja monille eri markkina-alueille. Vuonna 2017 Pohjoismaiden neljä myyntiyhtiötä siirtyivät yhteisen Nordic -myyntiyhtiön alle myynnin ja asiakaspalvelun osalta. Yhdessä meillä on vahva myyntiorganisaatio ja osaamista kaikilta teollisuuden aloilta.

100 vuotta teknologiajohtajuutta

Parker juhli v. 2017 100-vuotista historiaansa. Tuotteemme ja osaamisemme ovat olleet mukana monessa merkittävässä tapahtumassa aina ensimmäisestä yksin tehdystä Atlantin ylilennosta ensimmäiseen kuulentoon. Olemme kasvaneet sadassa vuodessa globaaliksi yhtiöksi, jolla on noin 57 000 työntekijää, 400 000 asiakasta, 800 000 tuotetta ja noin 14 miljardin $ liikevaihto.

Arthur Parker ja Carl Klamm perustivat pneumaattisia jarrujärjestelmiä kuorma-autoihin, linja-autoihin ja juniin valmistavan Parker Appliance Companyn Clevelandiin vuonna 1917. Sadassa vuodessa kahden miehen ja yhden tuotteen yrityksestä on kasvanut globaali yhtiö, jonka tuotteet ja osaaminen ovat olleet mukana monissa merkittävissä tapahtumissa aina ensimmäisestä yksin tehdystä Atlantin ylilennosta ensimmäiseen kuulentoon. Lisätietoja Parkerin historiasta saat viereiseltä videolta ja lataamalla Centennial-esitteemme.

ENGINEERING YOUR SUCCESS on enemmän kuin missiomme, se on yrityksemme menestyksen perusta. Lause edustaa lupausta, jonka takana on 57 000 tiimiläistä, työntekijämme, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa heidän tuottavuutensa ja kannattavuutensa parantamiseksi. Suomessa meillä on monta yksikköä, jotka tekevät jatkuvaa tuotekehitystä sekä omina projekteinaan että yhteistyössä eri OEM-valmistajien kanssa. Monella Parkerin yksiköllä on yli 50 vuotta teollista toimintaa takanaan ja suomalaista osaamista on hyödynnetty monissa merkittävissä hankkeissa. Yksiköt Tampereella, Forssassa ja Urjalassa, Ylöjärven letkuasennelmatehdas ja Joensuun palvelukeskus muodostavat koko maan kattavan, yhdessä jälleenmyyjäketjumme kanssa hyvin toimivan palvelukokonaisuuden. Teemme jatkuvasti töitä tämän korkean tason ylläpitämiseksi.

Tietoa Parkerista

Lataa vuoden 2017 vuosikertomuksemme oheisesta linkistä.
Parker vuosikertomus 2017
Otamme vakavasti ihmiskunnan tulevaisuuden teknologiahaasteet. Pidämme tärkeänä mahdollisuuttamme vaikuttaa myönteisesti ihmisten elämän laatuun. Tämän mahdollistaa toimintamme eri puolilla maailmaa ja laaja tuotevalikoimamme - meillä monia mahdollisuuksia vaikuttaa työntekijöidemme elämään, suojella ympäristöä ja tukea paikallisia yhteisöjä.
Sustainability
Olemme jo lähes 50 vuotta tehneet läheistä yhteistyötä OEM-asiakkaidemme kanssa kehittääksemme yhdessä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja kasvattavat asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuutta. Luottamus on kaiken toiminnan A ja O, lue asiakkaidemme kertomuksia yhteistyöstämme vuosien varrella.
Asiakasyhteistyö

Jälleenmyynti

Kattava jälleenmyyjäverkostomme varmistaa, että varaosat ja huolto ovat nopeasti saatavissa. Koulutetut ja sertifioidut jälleenmyyjämme tarjoavat ammattitaitoista palvelua sekä innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja. Verkosto takaa Parkerin alkuperäistuotteiden, huollon ja varaosien saatavuuden kaikkialla maailmassa.
Itsenäisten yrittäjien vetämiä ParkerStore -myymälöitä on maailmanlaajuisesti noin 3000 ja Suomessa löydät ParkerStoren jo yli 30 paikkakunnalta. Kattavan, ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston avulla pystymme tarjoamaan paikallista, räätälöityä palvelua sekä Parker-tuotteet suoraan hyllystä asiakkaalle. Koulutamme jälleenmyyjiämme jatkuvasti paikallisesti ja yhteistyössä Parker -tuotedivisioonien sekä myynnin ammattilaisten kanssa. Katso video ParkerStore -lähimyyjäketjun toiminnasta viereisestä linkistä ja tutustu ParkerStore -sivustoomme
ParkerStore lähimyyjä
Hose Doctor -päivystyspalvelu takaa ympärivuorokautisen huoltopalvelun, joka auttaa pitämään asiakkaan työnseisausten ajat lyhyinä. Koulutettu henkilökunta huolehtii esimerkiksi letkujen korjauksesta ja vaihdosta siellä, missä apua tarvitaan. Tutustu Hose Doctor -konseptiin oheisesta linkistä.
Hose Doctor päivystyspalvelu
ParkerStore™ OnSite -palvelu tuo letku- ja putkiasennelmien valmistusratkaisut työmaallesi syrjäisimpiinkin paikkoihin. Saat työmaallesi täysin mukautettavissa olevan, liikuteltavan työtilan, jossa on kaikki mitä tarvitset, jopa letkupuristin. Kontti kattaa tarvittavan teknologian, laitteiston ja tarvikkeet, eikä sinun tarvitse poistua työmaaltasi. Jälleenmyyjämme hoitaa jopa kontin inventaarion, jotta varmistettaisiin, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset.
ParkerStore OnSite

Yhteystiedot

Parker Sales Company Nordic
Parker Hannifin AB Suomen sivuliike
Koivupuistontie 18-22
01510 Vantaa
parker.finland@parker.com