Gør en forskel

At løse verdens største tekniske udfordringer er et ansvar, vi tager meget alvorligt og som kræver mere end blot de mest talentfulde ingeniører i verden.

Vi løser verdens største tekniske udfordringer

Parker Hannifin er verdens førende udbyder af komponenter og systemer inden for "Motion & Control" teknologier, som omfatter hydraulik, pneumatik, filtrering, væske- & gashåndtering, proceskontrol, pakning & afskærmning såvel som klimastyring, elektromekanik og luftfart. Vores avancerede tekniske løsninger anvendes til bevægelse og regulering af væsker og gasarter inden for en lang række industrier og markeder over hele verden. Ingeniørarbejdet i vores produkter er måske ikke synligt, men hver dag ser du resultaterne af vores arbejde på næsten alt, hvad der bevæger sig. Vores bestræbelse på at løse nogle af verdens største tekniske udfordringer driver vores passion for innovation og sikrer vores fremtidige vækst. Udviklingen af mere effektive energikilder, ønsket om at producere og fordele rent vand, opdagelsen af ny medicin og lægevidenskabelige fremskridt, opbygningen af infrastruktur og transportnetværk til understøttelse af en voksende befolkning, den sikre dyrkning, transport og bevarelse af fødevarekilder, udvikling inden for forsvar, og beskyttelse af vores miljø – alle disse udfordringer driver Parkers medarbejdere til at finde nye innovative metoder, kombinere teknologier, samarbejde, udvikle systemer og gå i partnerskab med vores kunder

Parker globalt

Søg job

Uanset om du ønsker at arbejde i en af vores lokationer i udlandet eller i Parker Hannifin Danmark, er mulighederne for at skabe din egen karriere uendelige i en global koncern, der udvikler, producerer og markedsfører egne komponenter og løsninger.
Har du et ønske om at arbejde i udlandet? Her kan du få et overblik over alle de ledige stillinger, som Parker har rundt om i verden.
job i udlandet
Har du spørgsmål vedr. jobmuligheder i Parker, er du altid meget velkommen til at kontakte vores HR afdeling per e-mail: hr.dk@parker.com
Ansøgning til Parker Hannifin Danmark

Gør en forskel

At løse verdens største tekniske udfordringer er et ansvar, Parker tager meget alvorligt og som kræver mere end blot de dygtigste ingeniører i verden. Det kræver blandt andet specialister inden for salg, økonomi, supply chain, IT og produktion. Vores succes er baseret på vores dygtige medarbejdere, og Parker leder derfor efter inspirerende kommunikatører, ressourcestærke problemløsere, nysgerrige tænkere og engagerede specialister, der ønsker at lære og vokse med os!

Formlen for vores globale succes er simpel. Ved at skabe de rigtige rammer i et åbent og tillidsvækkende miljø og ved at inddrage og lytte til vore medarbejdere, sikrer vi, at nye ideer bliver opmuntret og omsat til smarte løsninger. En karriere hos Parker betyder ubegrænset potentiale for faglig og personlig vækst. Du vil arbejde sammen med nogle af de dygtigste mennesker i verden, hjælpe med at udvikle innovative teknologier og produkter samt bidrage til Parkers mål om at løse verdens største tekniske udfordringer. En Parker medarbejder har en positiv indvirkning på verden, og til gengæld stræber vi efter at have en positiv indvirkning på vores medarbejderes liv. Det gør vi ved at etablere engagerende og motiverende arbejdsmiljøer; tilskynde til fortsat uddannelse og kompetenceudvikling af vores medarbejdere og teams; og tilbyde ekstraordinære udviklingsmuligheder i en global virksomhed.

Bliv en del af Parker teamet og vær med til at løse verdens største tekniske udfordringer, der spænder fra adgang til rent vand og udvikling af nye lægemidler til opbygningen af infrastruktur.
Parker er en anderledes virksomhed med en tilgang til karriereudvikling, der er lige så nyskabende som vores tekniske løsninger. Vi anerkender, at vores engagerede og dedikerede medarbejdere er grundlaget for vores position som den globale leder inden for ”Motion & Control” teknologier.
En anderledes virksomhed
Parker anerkender den stærke forbindelse mellem vores virksomheds sundhed og forskellige økonomiske, miljømæssige og sociale faktorer. Det er derfor, vi fokuserer vores bæredygtige indsats på medarbejdervelfærd, ansvarlig udnyttelse af ressourcerne og et socialt ansvar over for de samfund, vi opererer i.
Social ansvarlighed hos Parker
Parkers succes er tæt forbundet med vores medarbejderes velvære. Derfor har Parker Hannifin Corporation udviklet en global wellness strategi, som er en del af Parkers overordnede strategi, hvor engagerede og dedikerede medarbejdere spiller en afgørende rolle.
Wellness

Parkers historie

Parker Hannifins historie startede i 1917, da den 33 årige ingeniør Art Parker grundlagde Parker Appliance Company. Art Parker lejede et loft i Cleveland, Ohio for at udvikle sit unikke pneumatiske bremsesystem til lastbiler og busser. Der er sket meget siden 1917, og i dag er Parker Hannifin verdens førende inden for "Motion & Control" teknologier. Parkers historie er en fortælling om en virksomheds spændende udvikling i det forgangne århundrede, men også en fortælling om Parkers rolle og involvering i verdensomspændende begivenheder som bl.a. den første transatlantiske soloflyvning med Charles Lindbergh, 2. verdenskrig og Apollo 11. Klik på billedet og se Parkers historievideo.

 

Karrierevejen

Den rolle, som vores it-specialister spiller i forbindelse med at løse nogle af verdens største tekniske udfordringer, er lige så vigtig som den rolle, vores ingeniører spiller. Alle Parker medarbejdere hjælper os med at nå vores langsigtede mål uanset deres division, afdeling, titel eller ansættelsesforhold.Det er lykkedes Parker at ansætte de største talenter i branchen ved at fokusere mere på den enkelte person i stedet for jobbeskrivelsen. Hvis du er en nysgerrig person med gode ideer og et ønske om at lykkes, vil Parker finde det perfekte sted for dig på vores hold. Parker søger toptalenter til alle faglige områder - herunder teknik, produktion, finansiering, regnskab, salg, supply chain management, informationsteknologi, marketing, HR, lean produktion, kvalitet, driftsstyring og programledelse.

 • ENGINEERING

  På verdensplan kan vi tilbyde karrieremuligheder inden for forskellige applikationer, udvikling, design, produktion, mekaniske processer, projekter, software, systemer samt stillinger som kemiske og biokemiske ingeniører, tekniske ledere samt program- og projektledere.

 • Salg

  Vi kan tilbyde karrieremuligheder til forretningsudviklingschefer, områdechefer, kundechefer, markedsspecialister, tekniske salgsassistenter og produktionschefer.

 • PRODUKTION

  Vi kan tilbyde karrieremuligheder til montører, tekniske ingeniører, maskinarbejdere, reparationsteknikere, mekanikere, NDT-operatører, produktionsteknikere, værktøjsmagere, kvalitetskoordinatorer og svejsere.

 • PRICING

  Vi tilbyder karrieremuligheder for analytikere, tilbudsspecialister samt pricing chefer og koordinatorer.

 • DRIFTSLEDELSE

  Vi tilbyder bl.a. karrieremuligheder til teamledere for produktion, fabrikschefer, logistikchef og LEAN chefer.

 • SUPPLY CHAIN

  Vi har karrieremuligheder for indkøbere, planlæggere, indkøbsspecialister, logistikspecialister, indkøbschefer, kvalitetsingeniører og supply chain chefer.

 • MARKETING

  Vi tilbyder karrieremuligheder for markedsudviklingschefer, marketingchefer, forretningsudviklingschefer samt e-business chefer. 

 • HR

  Vi tilbyder karrieremuligheder til HR assistenter, repræsentanter, chefer samt HR direktører.

 • IT

  Parker har globale karrieremuligheder for projektledere, tekniske analytikere, specialister til teknisk support samt IT chefer.

 • ØKONOMI OG REGNSKAB

  På verdensplan tilbyder vi karrieremuligheder for bogholdere, finansanalytikere, controllere og omkostningsanalytikere.