Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA

Hydraulic Filter Division - Europe Produkter:

Offshore Europe 2011

Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA - Solutions
C89472:SOLUTIONS

1

Att kunna tillhandahålla mervärde är en viktig del av vår verksamhet

Vi lyssnar på våra kunder, och vi agerar med utgångspunkt från vad ni talar om för oss genom att designa, utveckla och tillverka de bästa och mest kostnadseffektiva filtrerings- och övervakningslösningarna. Parker har fler än 150 patent på innovativa filtreringsprodukter, inklusive filtermembran, differentialtrycksindikatorer, patronshuntventiler och invalsningselement.

Parker Filtration gör de teknologi- och tillverkningsinvesteringar som krävs för att få fram produkter av högsta kvalitet. Exempel är moderna renrum, sofistikerad testutrustning, CAD/CAM-konstruktion, CNC-integrerad utrustning och en omfattande databas, som hjälper våra tekniker konstruera morgondagens filtreringsprodukter idag.

Kvalitet prioriteras högst

Parker Filtration har använt ett omfattande kvalitetshanteringssystem under flera år, och har en Director of Corporate Quality med övergripande ansvar för företagskvalitet inom hela Parker. Den här strukturen hjälper oss att kontinuerligt uppfylla våra kunders förväntningar på högsta tekniska standard, pålitlig produkttillgång och lyhörd service.

2

3