Nederland

Netherlands - Markets
687570:MARKETS

Marktsegmenten

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is actief in veel marktsegmenten zoals, Industrie, Scheepsbouw, Mobiel, Olie & Gas, Fabriekautomatisering, Energie, Semicon, Life Sciences & Transport.

Ervaring in meer dan 1.000 markten
Wereldwijd voorziet Parker meer dan 400.000 klanten van product- en systeemoplossingen op meer dan 1.000 markten. Wat er ook moet worden aangedreven of bestuurd, Parker heeft de ervaring, het productaanbod en de internationale armslag voor consistente levering. Of u nu fabrikant bent of behoefte hebt aan onderhoud, reparatie of revisie, u bent verzekerd van de beste dienstverlening via meer dan 280 Parker-vestigingen en 12.000 distributeurs wereldwijd.

 • Markets Img

  Energie

  De wereld draait op energie en energiewinning gebeurt met aandrijftechniek.
  Lees meer
 • Markets Img

  Fabrieksautomatisering

  De wereld draait op energie en energiewinning gebeurt met aandrijftechniek.
  Lees meer
 • Markets Img

  Industrie

  In de segmenten van de de zware industrie, zoals staal- en aluminiumfabrieken, zware metaalbewerking, fabricage van rubber, papier en plastic levert Parker complete hydraulische power-units.
  Lees meer
 • Markets Img

  Life Sciences

  De nieuwste markt voor Parker is de medische wereld.
  Lees meer
 • Markets Img

  Mobiel & Transport

  In de mobiele industrie is Parker actief in de marktsegmenten land-, bos- en mijnbouw, constructie, trein, heftrucks en defensie.
  Lees meer
 • Markets Img

  Olie & Gas

  Parker heeft veel klanten aan beide kanten van het olie & gas spectrum
  Lees meer
 • Markets Img

  Scheepsbouw

  Parker is bijzonder actief in deze markt en levert een keur aan hydraulische power-units voor het aandrijven van schepen. Het zwaartepunt van onze producten ligt op hydrauliek, fluid&gas handling en filtratie.
  Lees meer
 • Markets Img

  Semicon

  De semiconductor markt is een high-tech markt die voortdurend in beweging is.
  Lees meer
 • Markets Img

  Voedingsmiddelen- en drankenindustrie

  Parker levert componenten en systemen voor het aandrijven van (verpakkings)machines, lopende banden, slachtlijnen en andere bewegende elementen
  Lees meer

Parker Hannifin B.V.
Sales Company Netherlands
Edisonstraat 1
7575 AT Oldenzaal
The Netherlands
Ph: +31 (0)541 585 000