Dansk

Denmark - Generel industri & marine
687554:MARKETS

Generel industri & marine

Driftsikre komponenter driver værket!
Det bredeste produktsortiment og den skarpeste rådgivning sikrer, at Parker's kunder altid har, hvad der skal til for at få maskineriet til at køre – eller skibet ført sikkert i havn.

 

Et stærkt og driftsikkert maskineri stiller høje krav til komponenternes kvalitet og holdbarhed. Det ved vi, og det ved de danske virksomheder inden for marine og industri. Derfor er der robuste og gennemtestede Parker komponenter at finde i store dele af industrien, hvor der er maskiner afhængige af motion & control teknologier.

 

Parker's produktportefølje omfatter ca. én million produkter. Inden for teknologier som hydraulik, filtrering, forbindelseskomponenter, elektromekanik og pneumatik tilbyder vi det største produktudvalg fra én leverandør og i den målestok, der er behov for – hvad enten der er tale om en enkelt komponent eller en totalløsning. Parker råder over stor ekspertise og erfaring inden for design, udvikling samt optimering af systemer. Vi ved, at hver applikation kan medføre unikke behov. Vi arbejder derfor tæt sammen med vores kunder med henblik på at levere kundetilpassede løsninger.

UDVALGTE LØSNINGER

 • Lightraulics® komposit hydraulikcylindere er den ultralette løsning til tunge opgaver. Parkers Lightraulics® værktøjscylindere er fremstillet af kulfiber og letvægtslegeringer, hvilket betyder, at de typisk er mere end 60 % lettere end sammenlignelige cylindre i stål. Den lave vægt giver let mulighed for at placere eller flytte cylinderen fra ét sted til et andet. Klik her for flere informationer.

  MAC MARINE Oliekølere er konstrueret til køling af offshore / marine hydrauliksystemer. Højtydende, effektiv oliekøling kombineret med uovertruffen korrosionsbestandighed gør luft/oliekølere i MAC serien til en pålidelige løsning til offshore applikationer. Luft/oliekølerne har en kølekapacitet op til 300kW og er baseret på LAC seriens koncept. De fås i C4 og C5 korrosionsklasser, så de kan anvendes i udfordrende marine miljøer. Klik her og få yderligere produktinformationer.

  AC30 P og AC30 D frekvensomformere imødekommer industriens stigende efterspørgsel efter intelligent automation. Frekvensomformerne er designet til forskellige applikationskrav – lige fra simple open-loop pumper og blæsere til de mest komplekse drevsystemer. De nye avancerede tilslutningsmuligheder inkluderer 1588 gange synkroniseret peer to peer Ethernet, Ethernet IP og Profinet. AC30 er fra bunden af designet som en modulær frekvensomformer, der er kendt for at være fleksibel, enkel og pålidelig. Klik her og læg mere om Parkers store udvalg af frekvensomformere.

  D1FC/D3FC proportionalventiler leveres med ”zero lap” spole, hvilket betyder, at proportionalventilerne kan bruges til lukket kredsløbsregulering. D1FC (NG06) og D3FC (NG10) med indbygget digital elektronik og positions feedback leverer et højt niveau af dynamik kombineret med højt flow, som sikrer optimale betingelser for økonomisk drift i krævende applikationer. Ventilerne har ingen synlige kabler, hvilket øger pålideligheden.


  Hydraulik:
  Hydraulikpumper
  Motorer
  Hydraulikventiler
  Hydraulikcylindere og aktuatorer
  Kølere
  Akkumulatorer

  Elektromekanik:
  Elektriske lineære aktuatorer og cylindre 
  Frekvensomformere
  Controllere
  Elektriske motorer  Forbindelseskomponenter:
  Hydraulikslanger
  Lynkoblinger
  Måleudstyr
  Sensorer
  Fittings

  Pneumatik:
  Luftventiler
  Pneumatikcylindere
  Pneumatikfittings
  Plastikrør og slanger

  Pakninger

  Filtrering:
  Hydraulikfiltre
  Brændstoffiltre
  Filtrering af trykluft og gas

    

MARINE BROCHURE

VIDEO