A Parkerről

A Parker Hannifin a rangos Fortune 250 listában szereplő, a mozgató- és vezérlőrendszerek terén globális szinten piacvezetőnek minősülő cég. A cég immár 100 éve járul hozzá műszaki megoldásaival ügyfelei sikeréhez számos különféle iparágban és repülőgép-gyártási ágazatban.

Parker Magyarország

11 milliárd dollárt meghaladó éves forgalmával a Parker Hannifin Corporation a világ egyik vezető hajtás- és vezérléstechnológiai fejlesztő és rendszergyártó vállalata,amely számos kereskedelmi,mobil, ipari és űrtechnikai piacra gyárt precíziósan kidolgozott megoldásokat. A világ 49 országában van jelen.

Cégünk világszerte mintegy 400 000 ügyfél számára biztosít termékeket és nyújt rendszermegoldásokat mintegy ezer piacon. Bármilyen hajtástechnikáról vagy mozgásvezérlésről legyen is szó, a Parker rendelkezik a szükséges tapasztalatokkal, a megfelelő termékkel, és szolgáltatásaival a világ bármely részén ügyfelei rendelkezésére tud állni. Mindegy, hogy Ön készülékgyártó, hogy meglévő rendszerét szeretné csak karbantartatni vagy felújíttatni, biztos lehet abban, hogy a világszerte  megtalálható 280 Parker-telephely és 12 ezer termékforgalmazónk valamelyike első osztályú kiszolgálásban fogja részesíteni.

A Parker 1960-ban a hollandiai Schiphol repülőtér melletti kis értékesítési és szerviz iroda megnyitásával kezdte meg európai tevékenységét. Mára,mintegy 50 év elteltével, a Parker Európában már több mint 130 lerakattal rendelkezik. A magyar leányvállalat 2012 óta működik, várjuk szíves megkeresésüket !

Kapcsolattartó:

PARKER HANNIFIN SALES CEE S.R.O. Magyarországi Fióktelepe
Keleti út 7.
Budaörs
2040
Magyarország

Telefon  +36 23 885 470
Fax +36 23 885 471