Tube Fittings Division

Komplette rørløsninger (CPS)

Ved å kombinere det beste ikke-sveisede rørsystemet med en komplett konstruert rørservicepakke kan CPS tilby enestående garanti, effektivitet og verdi. Våre CPS-sentre er utstyrt med vår Parflange F37-teknologi støttet av konstruksjonskonsultasjon, design, moderne rørproduksjon og -installasjon. www.completepipingsolutions.com

Tube Fittings Division - Solutions
687620:SOLUTIONS

Aluminiumskoblinger

Parker SAE-rørkoblinger i aluminium er cirka 65 % lettere enn tilsvarende stålkoblinger og rustfrie stålkoblinger, og gir dermed vesentlige vektbesparelser. Når de brukes i mobile hydraulikksystemer, reduserer lettere rørkoblinger i aluminium totalvekten for kjøretøyet, og øker dermed kjøretøyets nyttelastkapasitet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.parker.com/aluminumfittings

Koblinger som setter standard

Har du behov for den ypperste garanti for lekkasjefrie koblinger og lang komponentlevetid? Insister på koblinger med Parker-egenskaper, inkludert vår patenterte O-ring-design Trap-Seal™ som gir ”ekstremretensjon” og vår Robust Port Stud™ som eliminerer skade fra støtteskiver og potensielle lekkasjer. I tillegg til dette utruster vårt førsteklasses belegg, som er standard på alle stålkoblinger, våre rørkoblinger med enestående korrosjons- og rustbeskyttelse, og forhindrer rød rust lenger.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.fittingsthatraisethebar.com

ToolSpec

Med denne nyttige nettbaserte appen for hånden gjør Parker det enkelt å velge utstyret og verktøyet du trenger for å utføre seks standardoperasjoner. Bare går til www.tfdToolSpec.com, oppgi litt grunnleggende informasjon, så bestemmer ToolSpec resten!

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.tfdToolSpec.com