Tube Fittings Division

Complete Piping Solutions (CPS)

CPS combineert het beste niet-gelaste leidingsysteem met een compleet leidingservicepakket en levert een unieke mate van zekerheid, efficiëntie en waarde. De CPS-centra maken gebruik van onze Parflange F37-technologie, gesteund door technisch advies, design, geavanceerde leidingproductie en installatie. www.completepipingsolutions.com

Tube Fittings Division - Solutions
687620:SOLUTIONS

Aluminiumfittingen

De SAE aluminiumfittingen van Parker zijn ca. 65% lichter dan vergelijkbare stalen of rvs-fittingen en leveren daardoor een aanzienlijke gewichtsbesparing. Indien gebruikt voor mobiele hydraulische systemen zorgen de lichtere aluminiumfittingen voor een lager totaalgewicht van het voertuig, zodat het laadvermogen van het voertuig kan toenemen.

Voor meer informatie gaat u naar: www.parker.com/aluminumfittings

Fittingen die de lat hoger leggen

Bent u op zoek naar lekkagevrije verbindingen en componenten met een lang productleven? Vraag dan naar fittingen met de verbeteringen van Parker, zoals ons gepatenteerde Trap-Seal™ “extreme retention” O-ringontwerp en Robust Port Stud™. De borgschijf raakt dan niet beschadigd en er komen geen lekkages voor. Daarnaast zorgt onze Superior Plating voor een superieure bedekking. Superior Plating is standaard voor alle stalen fittingen en zorgt ervoor dat onze buisfittingen op ongeëvenaarde wijze beschermd zijn tegen corrosie en roestvorming. Hierdoor wordt ernstige aantasting door rode roest veel langer uitgesteld.

Voor meer informatie gaat u naar: www.fittingsthatraisethebar.com

ToolSpec

Dankzij deze handige online 'app', zorgt Parker ervoor dat u eenvoudig de apparatuur en hulpmiddelen kunt kiezen die u nodig hebt voor zes standaardtoepassingen. Ga naar www.tfdToolSpec.com, vul de basisinformatie in en ToolSpec doet de rest!

Voor meer informatie gaat u naar: www.tfdToolSpec.com