HIER BEGINT BIJNA ALLE BEWEGING

Parker Hannifin is ’s werelds grootste en meest gediversifieerde aanbieder van aandrijvings- en besturingstechnologieën. Wat er ook moet worden aangedreven of bestuurd, Parker heeft de kennis, de ervaring, het productenaanbod en het internationale netwerk in huis.

PARKER HANNIFIN

Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Onze technologieën zijn uiteraard erg belangrijk, maar belangrijker nog is onze benadering van de klant. Parker wil met haar producten, complete systemen en technische expertise zorgen voor een betere productiviteit en winstgevendheid voor haar klanten.
Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën, systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Parker levert producten in negen technologieën: hydrauliek, pneumatiek, slangen&koppelingen, afdichtingen, procesbeheersing, filtratie, klimaatbeheersing, electromechanica en luchtvaart. Naast producten levert Parker ook complete systemen, aggregaten en power-units. Parker is actief in veel uiteenlopende markten zoals lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, olie en gas industrie, transport, landbouw, constructie, medische industrie, bosbouw, mijnbouw, procesindustrie, verpakkingsindustrie, scheepvaart, enz.
België telt drie Parker locaties. Het hoofdkantoor van Parker BeLux staat in Nijvel. Hier is het grootste deel van het verkoopapparaat gevestigd. In Boom is een productievestiging voor Seals. En in Herstal is een vooraad van onze Legris divisie.
Eenmaal Parker medewerker, altijd Parker medewerker, althans, dat geldt voor veel mensen die in dienst komen van Parker. En de enkeling die Parker toch verlaat, komt vaak toch na een paar jaar weer terug. Parker voelt als een soort van thuiskomen.

GESCHIEDENIS

De geschiedenis van Parker loopt hand in hand met de ontwikkeling van de techniek over de afgelopen eeuw. In 1918 richtte Arthur Parker de Parker Appliance Company op wat inmiddels is uitgegroeid tot de Parker Hannifin Corporation. In 1967 fuseert Parker met de Hannin company, vandaar de naam Parker Hannifin. In 1960 is de eerste Parker vestiging in Europa geopend, deze vestiging werd geopend op Schiphol-oost in Nederland. Klik op de afbeelding hieronder om onze geschiedenis film te bekijken.

WERKEN BIJ PARKER

Werken bij Parker is uitdagend en elke dag anders. Parker groeit snel en ontwikkelt zich steeds weer opnieuw in nieuwe markten. Met de producten van Parker zijn ontelbare product-markt combinaties mogelijk en dat biedt vele kansen en mogelijkheden. De werksfeer bij Parker biedt iedereen de gelegenheid om die kansen te grijpen dankzij een grote vrijheid van handelen gecombineerd met heldere targets. Daarnaast biedt Parker uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Onze belangrijkste waarden: een winnende cultuur, gepassioneerde medewerkers, gewaardeerde klanten en inspirerend leiderschap, reflecteren Parker’s cultuur van ‘empowered employees’ die handelen naar eerlijkheid en integriteit. Wij stimuleren onze medewerkers om hun talenten te benutten en uit te bouwen en om out-of-the box oplossingen te bedenken voor onze klanten. Parker’s reputatie en succes zijn zeer afhankelijk van de persoonlijke inzet van iedereen om onze waarden en normen hoog te houden. Parker’s acties worden altijd geleid door compromisloze eerlijkheid, integriteit, respect en ethisch gedrag.
Werken bij Parker BeLux is uitdagend en elke dag anders. Parker groeit snel en ontwikkelt zich steeds weer opnieuw in nieuwe markten. Met de producten van Parker zijn ontelbare product-markt combinaties mogelijk en dat biedt vele kansen en mogelijkheden. De werksfeer bij Parker biedt iedereen de gelegenheid om die kansen te grijpen dankzij een grote vrijheid van handelen gecombineerd met heldere targets. Daarnaast biedt Parker uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En werken bij Parker betekent nadrukkelijk ook groeikansen en opleidingsmogelijkheden. Parker is een grote, internationale organisatie met kantoren en fabrieken verspreid over de hele wereld. In België heeft Parker Hannifin drie vestigingen. Verkoopkantoor in Nijvel, productielocatie Boom, en vooraad in Herstal. In totaal heeft Parker wereldwijd ruim 350 vestigingen, dus als je jouw carrière buiten België wilt voortzetten of beginnen dan is Parker België de poort naar de rest van de wereld.
Uw sollicitatie is de eerste stap richting een professionele toekomst bij Parker. Hoe gaan we te werk als we uw sollicitatie hebben ontvangen? Contactpersonen: Mocht je vragen hebben over een bepaalde vacature, stuur dan een mail of bel naar de betreffende contactpersoon die wordt genoemd in de vacature. Wil je reageren of solliciteren, stuur dan jouw brief en CV naar onze hr-afdeling: mvanderl@parker.com. Wij zorgen er voor dat jouw brief bij de juiste contactpersoon terecht komt. Wat gebeurt er met jouw sollicitatie? Wanneer je sollicitatie binnen is bij de afdeling HR, worden door HR alle ingestuurde documenten zorgvuldig gecheckt. Vervolgens vindt er een voorselectie plaats en wordt alles doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling en contactpersoon. Zijn wij er van overtuigd dat jij een mogelijk juiste kandidaat bent voor de functie, dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgen we een eerste indruk van jouw vaardigheden, jouw kwaliteiten en ervaring en natuurlijk je persoonlijkheid. Voor bepaalde functies maken we ook gebruik van een psychologisch onderzoek. Daardoor kan het proces soms vertraging oplopen. Wij informeren dan zo spoedig mogelijk. Sollicitatie: Om een goede indruk te krijgen van wie jij bent, is het aan te bevelen om een volledig en accurate brief en CV te sturen. Graag ontvangen we je sollicitatie per e-mail.

VACATURES

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar denk jij dat je past in ons bedrijf, laat dan geheel vrijblijvend je CV en brief met motivatie achter. We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen. Dus zelfs als we momenteel geen vacatures hebben, horen wij toch graag van je: mvanderl@parker.com
Interne dienst

Wervingsevenement

Bezoek onze stand en we zullen over uw toekomst binnen Parker Hannifin kunnen bespreken.