Parker Hannifins support är i världsklass
ParkerStore
Parker Hannifins support är i världsklass
Parker Hannifins support är i världsklass
ParkerStore
Parker Hannifins support är i världsklass

Hur kan vi hjälpa dig?

Parkers experter kan hjälpa dig att välja, köpa och använda den bästa produkten för din tillämpning. Bläddra bland vårt omfångsrika onlineinnehåll nedan, eller kontakta oss om du vill ha hjälp.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss

SÖK SUPPORTRESURSER

[Sök efter support på nyckelord eller bransch.]
CAD Sök Konfiguratorer Sök

KATEGORIER INOM PARKERS SUPPORTRESURSER

Kontakt

Parker Hannifin AB
Sales Company Sweden
Almenäsvägen 20
501 78 Borås
Sweden

Produkter

Parker finns där det rör sig. På Parker har vi en oöverträffbar bredd och djup i produktsortimentet, vilket grundar sig i en global marknadsledande position hos nio kärnprodukter inom rörelse- och styrteknik, inklusive rymd- och flygindustrin, klimatkontroll, elektromekanik, filtrering, vätske- och gasreglering, hydraulik, pneumatik, processkontroll samt tätning och avskärmning. Vi kan använda dessa produkter och tekniker individuellt för att uppfylla enklare kundbehov, eller så kan vi kombinera dem och utveckla system för kunder med mer avancerade behov.

Marknader

Parkers tekniska expertis och avancerade teknik tillämpas för att hjälpa till att lösa några av världens största tekniska utmaningar, och våra ansträngningar för att förbättra effektiviteten och minimera resursförbrukning speglar vårt åtagande att förvalta miljö och hållbara affärsmetoder.

 

Bredden och omfattningen av Parkers tekniska expertis gör att vi kan erbjuda kompletta lösningar till våra kunder inom viktiga fokusmarknader såsom Life Science, Automationsindustri och maskinbyggare, Livsmedelsindustri, Marin, Energi, Processindustri samt Mobila maskiner och Transportfordon.

Rekommendationer och regelverk kring montering och dragning av slang

Image

Dragning och montering av hydraulslang är mer än att bara dra några metallkopplingar. Slangar varar inte i evighet, men genom att följa några enkla regler vid dragning av slangen innan den slutmonteras kan det bidra till längre livslängd.