High Pressure Connectors Europe Division

Uusi Parker Hannifin EO-KARRYFORM -putkenmuokkauskone putkiliittimien nopeaan ja turvalliseen asentamiseen paikan päällä

Vantaa, suomi. 10. kesäkuu 2016 – Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian alan yritys, on lanseerannut uuden EO-KARRYFORM-putkenmuokkauskoneen. Siirrettävä putkenmuokkauskone mahdollistaa teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen vedonkestävien putkiliittimien (EO2-FORM- ja EO-3-liitokset) tekemisen suoraan asennuspaikalla.

Uusi putkenmuokkauskone perustuu luotettavaan F3 Workcenter -malliin, ja sillä voidaan muokata ulkoläpimitaltaan 6–42 mm:n putkia. EO-KARRYFORM-muotoilukoneessa on siirrettävään vaunuun sijoitettu hydraulimoottori ja muokkaussylinteri, jotka voidaan liittää turvallisesti Parkerin hydrauliikkaletkujen ja pikaliittimien avulla. Työkalut, joita ovat leuat, putkenmuokkaustyökalut ja leukojenvaihto työkalu, voidaan kuljettaa niille tarkoitetussa työkaluvaunussa.

Kevyt kone painaa noin 135 kg, minkä ansiosta se voidaan siirtää asennuspaikalle nopeasti ja turvallisesti esimerkiksi sopivalla virtalähteellä varustetussa vaunussa. Työvaiheaika on noin 20 sekuntia ja pienin sallittu 180°:n mutka ainoastaan 115 mm. EO-KARRYFORM –konetta voidaan käyttää kätevästi sekä paikan päällä tapahtuvassa huollossa suoraan asennuspaikalla että perinteisessä työpajatoiminnassa.

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa tarkat ratkaisut kaupallisiin tarpeisiin sekä liikenteen, teollisuuden ja ilmailun käyttöön. Parker Hannifinin liikevaihto on 13 miljardia dollaria  (tilikaudella 2015) ja yritys työllistää noin 55 000 henkilöä 50 maassa. Parker on kasvattanut osakkeenomistajille maksettua vuosiosinkoa 59 peräkkäisenä vuotena ollen S&P 500-indeksin viiden pisimpään osinkoaan kasvattaneen yhtiön joukossa.
Lisätietoja www.parker.com ja sijoittajille www.phstock.com