Parker introducerer sin omkostningseffektive og fleksible elektromekaniske Push-To-Fit-løsning til presse- og sammenføjningsapplikationer

Offenburg, Tyskland, 31. januar 2020Parker Hannifin, som er verdens førende inden for "Motion & Control"-teknologier, har introduceret et nyt sortiment af innovative Push-To-Fit-løsninger til presse- og sammenføjningsapplikationer. Ved hjælp af en kombination af virksomhedens etablerede og pålidelige kerneprodukter, herunder en styreenhed, et servodrev, en motor og en elektrotrykcylinder, der er forbundet med hinanden via software, bliver Push-To-Fit et energi- og omkostningseffektivt modul. Den modulære konstruktion, der er tiltænkt generel industriel montage og selvkørende sammenføjningsapplikationer, giver mulighed for hurtig og nem integration i kundeprocesser.

 

Push-To-Fit fås med en trykkraft af fire forskellige standarder på 9,3 kN, 25,1 kN, 56 kN og 114 kN samt definerede standardvandringslængder på mellem 100 mm og 600 mm – dette gør det velegnet til brug i en lang række applikationer. Gentagelsesnøjagtigheden på 0,03 mm sikrer præcis sammenføjning, og en høj vandringshastighed på op til 450 mm/s giver fremragende gennemløbshastigheder.

 

Løsningens hjerte er en processtyreenhed, der understøtter nem integration i eksisterende anlægsnetværk og giver enkel og praktisk parametrisk programmering, visualisering og drift. De anvendte overvågningsmetoder garanterer kvalitetskontrol i realtid. Processtyreenheden er fuldt ud kompatibel med og tilslutningsparat til tredjepartsenheder med dobbelt LAN-netværk og mulighed for Profinet, Ethernet IP og Modbus. Der er flere tilgængelige driftsmuligheder, som f.eks. webvisualisering, digitale I/O'er og kommunikationsgrænseflader (f.eks. OPC UA), med henblik på at lette integrationen.

 

Push-To-Fit leveres som standard med Safe Torque Off (STO), som sikkert bringer et drev til en momentfri tilstand. Derudover fås avanceret funktionel sikkerhed med en sikkerheds-PLC. Sikkerheds-PLC'en, der fungerer som et fejlværn over EtherCAT-master (FSoE), bruger EtherCAT-fieldbussen til at etablere sikker kommunikation mellem de sikre I/O-moduler og drevet. Separat ledningsføring er ikke nødvendig. Den første ekspansionsfase omfatter Safe Limited Speed (SLS) og Safe Brake Control/Safe Brake Test (SBC/SBT) til den interne motorholdebremse. Den anden fase omfatter en ekstra ekstern sikkerhedsbremse med SBC/SBT op til ydelsesniveau PLe.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er på Fortune 250-listen og er en af verdens førende virksomheder inden for Motion & Control-teknologier. I mere end hundrede år har virksomheden været med til at muliggøre tekniske gennembrud, der skaber en bedre fremtid. Få mere at vide på www.parker.com eller @parkerhannifin.

Mediekontakter

Patrick Knebel
Product Manager Push-To-Fit
Parker Hannifin – Electromechanical Division Europe
Telefon: +49 781 509 4130
E-mail: patrick.knebel@parker.com