Parkers O-Ring Selector kombinerer materialevalg og størrelsesberegning i ét værktøj, som leverer pålidelige resultater: nemt, hurtigt og præcist.

Engineered Materials Group i Parker Hannifin, verdens førende virksomhed inden for Motion & Control teknologier, præsenterede i dag et nyt webbaseret ingeniørværktøj: Parker O-Ring Selector. Det innovative værktøj gør det muligt præcist at udvælge det rette o-ringsmateriale og den rette pakningsstørrelse i forhold til brugerens ønsker. Tæt sammenkobling mellem materiale- og størrelsesvalg skaber pålidelige resultater, som sikrer, at o-ringen leverer den ønskede tætningsevne. Parker O-Ring Selector dækker både engelske og metriske standarder.

Materialevalg og design af pakningssystem

Parker O-Ring Selector kombinerer en bred vifte af forskellige pakningsmaterialer med en beregningsplatform til o-ringspakninger. Valget af materialer tager højde for driftstemperaturer, væsker, der er relevante for pakningsanvendelsen, polymerfamilien og hårdheden på materialet såvel som påkrævede godkendelser.

Efter disse data om materialet er indsamlet, anvendes de til det faktiske valg af pakningssystemet. I dette trin giver Parker O-Ring Selector brugeren mange muligheder for at sætte parametre, som giver det bedste pakningsdesign, såsom termiske udvidelseskoefficienter for pakningen og hardwarekomponenterne, øgning af pakningens størrelse og produktionstolerancer for hardwarekomponenterne. 

Brugervenlig struktur

Ud over pålidelige resultater har høj brugervenlighed været et vigtigt mål i udviklingen af Parker O-Ring Selector. Den treinddelte struktur, der er opdelt i "Service Conditions & Material Selector" (servicebetingelser og materialevalg), "Size Selector" (størrelsesvalg) og "Notes" (bemærkninger) som hovedafsnit, er logisk og overskuelig og sikrer dermed, at den er brugervenlig.

Parker O-Ring Selector er nu tilgængelig for alle interesserede brugere på www.parker.com/o-ring-selector i en engelsksproget udgave. Der er planer om at lancere andre sprog senere.  

_____________________________________________________________________________________­­­­_____

Parker Hannifin er en Fortune 250 global leder inden for ”Motion & Control” teknologier. I 100 år har virksomheden været med til at skabe sine kunders succes på en bred vifte af forskelligartede industrielle markeder samt inden for luftfart. Lær mere om Parker Hannifin på www.parker.dk eller @parkerhannifin. 

Mediekontakter

Parker Hannifin Danmark
Jeanne Steen Olsen, Marketing Coordinator
E-mail: jeanne.steenolsen@parker.com