Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA

Parkerin uudet GLF iprotect ® -matalapainesuodattimet (koot 2 ja 3) saavat pisteet tehokkuudesta ja kestävyydestä

Vantaa, Suomi. 10. elokuuta 2018Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, on esitellyt uuden sukupolven matalapainesuodattimien GLF iprotect® -sarjan. Innovatiivinen ja ympäristöä säästävä suunnittelu perustuu patentoituihin suodatinelementteihin, kuten hyväksi todetuissa EPF korkeapainesuodattimissa ja GMF keskipainesuodattimissa. Uuden tuoteperheen esittelyn myötä Parkerin matalapainesuodattimien valikoimasta tulee selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi parempaa asiakaskokemusta unohtamatta.

 

Tehokkaiden GLF iprotect® -suodattimien koot 2 ja 3 (lisäkokoja on tulossa) on suunniteltu maksimi virtausmäärille 800 l/min. Tilaa säästävät, säiliöön sisään asennettavat ratkaisut ovat saatavana jos tilankäyttö on rajallinen. Iprotect®-suodatinelementeissä käytetään tehokasta ja kestävää Parker Quantum Fiber™ -suodatinmateriaalia ja elementtejä on saatavana 2, 5, 10 ja 20 mikronin erotusasteilla. Koneenrakentajat hyötyvät suodatinelementtien jälkimarkkinoinnista patentoidun elementtirakenteen ansiosta.

 

Lähiaikoina sarja täydentyy vielä kokoluokilla 1, 4 ja 5 joka mahdollistaa olemassa olevien TTF-, BGT-, Tanktopper-, FT- ja Multiflow-sarjojen korvaamisen laadukkaalla ja toiminnallisesti kehittyneemmällä GLF iprotect® -suodatinsarjalla. Lisätietoja löytyy hydrauliikkasuodatuksen verkkosivuilta. (www.filterselector.com).

 

Tietoja Parker Hannifinista:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla maailmanlaajuisesti johtava yritys liikkeenhallinnan ja ohjauksen teknologioissa. Jo 100 vuoden ajan yritys on auttanut asiakkaitaan menestykseen monilla erilaisilla teollisuuden aloilla. Lue lisää www.parker.com tai @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Kai Kurjanen, Sales Development
Parker Sales Company Nordic
Puhelin: 020 753 2500
Sähköposti: kai.kurjanen@parker.com