Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA

Parkerin Big Bore - korkeammille paineille ja paremmille virtauksille

Vantaa, Finland, Elokuu 2014 – Parker on kehittänyt uuden Big Bore -letkuratkaisun raskaisiin sovelluksiin, joissa tarvitaan letku korkeammille paineille tai suuremmille virtauksille.

Uusi Big Bore -letku perustuu hyvin tunnettuihin kuorimattomiin keskipaine- letkuihin ja liittimiin sekä ParLock kuorittaviin korkeapaineletkuihin ja liittimiin. Big Bore -letkut on suunniteltu ja kehitetty tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden -40 ja -48 koon letkuihin sekä paine- että paluulinjoihin. Valikoiman letkut ylittävät ISO 11237 vaatimukset niin paine- kuin impulssi- kestävyydenkin osalta ja mahdollistavat paremman virtauksen.

Pintamateriaalinsa ansiosta letkut soveltuvat myös haastavimpiin käyttökohteisiin, joissa  tarvitaan parasta mahdollista kulutuksen kestoa ja pitkää käyttöikää. Parkerin Big Bore -letkut valmistetaan TC-pinnoitteella ja niillä on MSHA -kyväksyntä US viranomaisilta kaivosteollisuuteen.

Parkerin Big Bore -letkut on kehitetty mm. seuraaviin sovelluksiin

  • Hydrostaattinen voimansiirto
  • Painelinjat, esimerkiksi ruiskuvalukoneet
  • Maansiirto- ja kaivoskoneiden paluulinjat
  • Suuret sylinterit
  • Off-shore
  • Kaivosteollisuus (avolouhinta, maanalainen kaivostoiminta)

Tällä Täydellisellä Big Bore Ratkaisulla Parkerin asiakkaat saavat täydellisen valikoiman uusia mahdollisuuksia.

 

Parker Hannifin

Parker Hannifin on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa tarkat ratkaisut kaupallisiin tarpeisiin sekä liikenteen, teollisuuden ja ilmailun käyttöön. Parker Hannifinin vuosittainen liikevaihto on 13 miljardia dollaria ja yritys työllistää yhteensä yli 57 500 ihmistä 50 maassa. Parker on kasvattanut osakkeenomistajille maksettua vuosiosinkoa 58 peräkkäisenä vuotena. Siten se on S&P 500-indeksin viiden pisimpään osinkoaan  kasvattaneen yhtiön joukossa. Lisätietoja www.parker.com, sijoittajille www.phstock.com.