Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA

Parker esittelee sähkösuureiden muuntimen virran, jännitteen ja taajuuden turvalliseen ja tarkkaan mittaamiseen SensoControl -mittalaitteilla.

Parker Hannifin on tuonut markkinoille uuden Senso Control -mittausmuuntimen SCMA-VADC-700 virran, jännitteen ja taajuuden mittaamiseen. Tämä muunnin kytketään joko Parker Service Master Plus tai Serviceman Plus ja hydrauliikkaa ohjaavien sähkölaitteiden välille.

Muunnin mahdollistaa kolmansien osapuolien antureiden kytkemisen Senso Control -mittalaitteeseen ja signaalien, kuten esimerkiksi vääntömomentti, sylinterivoima tai liikematka, mittaamisen. Muunnin on varustettu galvaanisella erotuksella, mikä tarkoittaa että useita muuntimia voidaan liittää samaan kannettavaan mittalaiteeseen. Näin vältytään oikosuluilta ja muilta mahdollisilta häiriöiltä. Muuntaja on varustettu CAN- sekä analogilähdöillä ja näin ollen se on yhteensopiva viimeisimpien kannettavien Senso Control mittalaitteiden kanssa.

Parker Hannifin on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa tarkat ratkaisut kaupallisiin tarpeisiin sekä liikenteen, teollisuuden ja ilmailun käyttöön. Parker Hannifinin vuosittainen liikevaihto on 13 miljardia dollaria ja yritys työllistää yhteensä yli 57 500 ihmistä 50 maassa. Parker on kasvattanut osakkeenomistajille maksettua vuosiosinkoa 58 peräkkäisenä vuotena. Siten se on S&P 500-indeksin viiden pisimpään osinkoaan  kasvattaneen yhtiön joukossa. Lisätietoja www.parker.com, sijoittajille www.phstock.com.