Hydraulic & Industrial Process Filtration Division EMEA

Parker EPF iprotect®-korkeapainesuodatin – ainutlaatuinen suodatin käyttökohteisiin, joissa tilankäyttö on rajallinen

Tehokas suodatus jopa 700 l/min virtauksella ja 450 bar:n käyttöpaineella

Vantaa, Suomi, 2. Elokuu 2016, - Parker Hannifinin suodatinvalikoima on laajentunut EPF iprotect® -tuoteperheellä, joka on suunniteltu erityisesti käyttökohteisiin, joissa vaaditaan kustannustehokkuutta ja laadukasta suodatusta. Malli mahdollistaa kompaktimmat ratkaisut, koska suodatinelementti pysyy suodattimen maljassa suodatinelementin vaihdon aikana.  Patentoiduissa iprotect®-elementeissä käytetään Quantumfiber™-suodatinmateriaalia, joka mahdollistaa laajan suodatuspinta-alan, pienen painehäviön, pitkän käyttöiän ja mahdollisimman hyvän suojan järjestelmälle jopa kylmissä ja dynaamisissa käyttöolosuhteissa.

EPF iprotect® sopii erinomaisesti liikkuvan kaluston sekä teollisuuden koneisiin ja laitteisiin.

EPF -suodattimissa käytetään Parkerin iprotect®-tuoteperheen suodatinelementtejä, jotka kuuluvat markkinoiden uusimpaan sukupolveen kolmesta syystä:

1. Iprotect®-elementtien patentoitu rakenne takaa laadukkaan suodatuksen, koska suodatinrungoissa on mahdotonta käyttää jäljitelmävaraosia. Sen ansiosta iprotect®-elementti todella suojaa hydrauliikka- ja voitelujärjestelmiä.

2. Järjestelmän erinomaisen suojauksen lisäksi iprotect®-suodattimet säästävät ympäristöä, koska suodatinelementin metallinen tukiputki voidaan säilyttää ja käyttää uudelleen.

3. Iprotect® myös vähentää ympäristön kuormitusta, koska kertyvän jätteen määrä pienenee tyypillisesti noin puolella.

Tietoja Parker Hannifinista
Parker Hannifin on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa tarkat ratkaisut kaupallisiin tarpeisiin sekä liikenteen, teollisuuden ja ilmailun käyttöön. Parker Hannifinin vuosittainen liikevaihto on 13 miljardia dollaria ja yritys työllistää yhteensä yli 55000 ihmistä 50 maassa. Parker on kasvattanut osakkeenomistajille maksettua vuosiosinkoa 59 peräkkäisenä vuotena. Siten se on S&P 500-indeksin viiden pisimpään osinkoaan  kasvattaneen yhtiön joukossa. Lisätietoja www.parker.com, sijoittajille www.phstock.com.