Cylinder Division - Europe

Parker lanserer en av verdens kraftigste variable pumper for lastebilapplikasjoner!

Asker, Norway, March 2013: Den nye Parker VP1-130 er konstruert, bygget og felttestet under ekstreme forhold i Skandinavia og er en av verdens kraftigste variable pumpe for lastebilapplikasjoner.

Disse unike egenskapene egner seg svært godt for lastkjennende system for lastebilkraner, renovasjonsbiler, slamsugningsbiler samt ulike kombinasjoner av tipp, snøryddingsutstyr og salt-/sandspredere. Disse ulike systemene kan optimeres med den nye VP1- 130-pumpen.

130cm3 - 245 liter/minut

Den nye VP1-130 har høy ytelse (inntil 245 l/min) kombinert med optimal virkningsgrad, høy pålitelighet og minimalt drivstofforbruk.

Høy pålitelighet

Den nye VP1-130 er designet og utviklet i Parkers avanserte laboratorium i Trollhättan, Sverige. Dessuten er den langtidstestet under krevende forhold i felt for å sikre høyest mulig ytelse og levetid.

Optimal ytelse og rask respons fra regulatoren

Regulatoren sørger for at hydraulikksystemet får rett mengde olje ved eksakt riktig millisekund, hvilket minsker energiforbruket og varmeutviklingen. Det gir smidigere, roligere og mer stillegående drift med redusert miljøpåvirkning.

Liten, lett og enkel å montere

Med sine kompakte byggemål, 22º stillvinkel og lav vekt blir den lett å montere. Byggemålene er sammenlignbare med Parkers VP1-95 og kan brukes for alle lastkjennende system, uavhengig av fabrikat. Pumpen kan monteres på girkassekraftuttak eller motorkraftuttak ihht ISO-standard 7653-1985.

For ulike lastebilsapplikasjoner

Disse unike egenskapene er optimale for lastkjennende system for lastebilkraner. Utover detta kan renovasjonsbiler, slamsugningsbiler samt ulike kombinasjoner av tipp, kraner, snørydningsutstyr og salt-/sandspredere gjøres mer produktive med den nye VP1-130-pumpen.

Høy total virkningsgrad og lavere driftskostnader - en lønnsom investering

Komponentene i pumpen er oppgradert for å gi lengre levetid og lavere driftskostnader. VP1-130 er enda et eksempel på fordelene med Parkers lange erfaring av å løse krevende lastebilsapplikasjoner. Parkers innovasjon, tekniske ekspertise og omfattande kundestøtte gjør VP1-130 til det beste valget for dagens lastebiler og kransystem.

Bo Andreasson, har testet VP1-130

Den nye VP1-130 er bygget for å tåle tøffe arbeidsoppgaver, med enda større sikkerhetsmarginer. Den tåler trykk på opp til 420 bar, samtidig som den gir optimal ytelse og store sikkerhetsmarginer for eksepsjonell produktivitet.

"Den er stillegående, smidig og med god respons. For å oppnå rytme og harmoni ved løft behøver vi nøyaktig kontroll. Det gir en god følelse å operere kranen når du vet at pumpen håndterer det meste. Jeg løfter ofte mye tung last og kan bekrefte at VP1-130 er rask, kraftig og pålitelig ", sier Bo Andreasson fra Eds Träfrakt i Nössemark, Sverige, som har tømmerbil utstyrt med Parkers nye variable pumpe VP1-130.

Med sin lange levetid og lave driftskostnader er VP1-130 en lønnsom investering,- noe som er et resultat av Parkers lange erfaring i å løse krevende lastebilapplikasjoner. Parkers innovasjon, tekniske ekspertise og omfattande kundestøtte gjør VP1-130 variabel pumpe til det beste valget for dine behov. Pumpens enestående effektivitet og presisjon øker produktiviteten, samtidig spares 20 -50% av drivstoffet gjennom å redusere varmetapet. Den uslåelige påliteligheten og mindre ståtid betyr mer penger for kunden!

 

Om Parker Hannifin

Med en årlig omsetning på mer enn $13 milliarder i finansåret 2012 er Parker Hannifin verdens ledende produsent av bevegelses- og kontrollteknologier og systemer og leverer presisjonsløsninger for et utvalg av mobile, industrielle og luftfartsmarkeder.  Selskapet har ca. 60 000 ansatte i 48 land over hele verden. Parker har økt sitt årlige utbytte til aksjonærene i 56 sammenhengende år, noe som gjør at selskapet befinner seg blant de 5 beste utbyttebetalende selskaper i indeksen S&P 500. For mer informasjon, besøk selskapets hjemmeside på www.parker.com eller få investorinformasjon på http://www.phstock.com.