Parkerin uusi yhteistyökumppani sylinterivalmistuksessa ja pneumatiikkatuotteiden jälleenmyyjänä

Vantaa, Suomi, 1. Maaliskuu 2017- Parker Hannifin Oy ja LSK Pneumatics Oy on solminut yhteistyösopimuksen sylinterivalmistuksesta ja pneumatiikkatuotteiden jälleenmyynnistä Suomessa. Yhteistyö tulee takaamaan nopeat toimitukset räätälöidyissä ratkaisuissa ja asiantuntevan huoltopalvelun.

 

LSK Pneumatics Oy (ent. Univer Oy) on vuonna 1987 Lahteen perustettu pneumaattisen teollisuusautomaation maahantuontiyritys, jonka kohdemarkkinat ovat teollisuus, koneenrakennus ja kunnossapito. LSK Pneumatics Oy kuuluu LSK -konserniin, jonka päätoimipaikka on Lahdessa. LSK -konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on lähes 50 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 260 teknisten alojen ammattilaista. Yrityksen tuotevalikoima sisältää kehittyneitä ratkaisuja teollisen automaation kokonaisvaltaiseen rakentamiseen, sekä käyttövalmiita tuotteita yksinkertaisiin pneumaattisiin asennuksiin. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut lähes kaikkiin pneumaattisiin sovelluksiin. Kattava komponenttivarasto sekä sylintereiden kotimainen kokoonpano Lahdessa takaavat nopeat ja tarvittaessa joustavat toimitukset ympäri Suomea. Asiakas saa samasta talosta automaatiopalvelut komponenttitoimituksista aina jopa valmiisiin "avaimet käteen" ratkaisuihin. Myös vakiokomponenteista voidaan muokata asiakaskohtaisia ratkaisuja ilman, että toimitusaika kärsii.

 

LSK Pneumatics Oy tuo erinomaisen lisän Parkerin jälleenmyyntiverkostoon ja vahvistaa Parker pneumatiikan jalansijaa Suomessa. Toivotamme LSK Pneumaticsin tervetulleeksi Parker Hannifinin yhteistyökumppaniksi.

 

Parker Hannifin on 11 miljardin dollarin vuosimyynnillään (tilikaudella 2016) maailman johtava liikkeenhallintateknologioiden ja -järjestelmien valmistaja, joka tuottaa ammattitaidolla suunniteltuja ratkaisuja monille eri teollisuuden aloille.  Yrityksellä on toimintaa 49 maassa. Parker on kasvattanut osakkeenomistajille maksettua vuosiosinkoa 60 peräkkäisenä vuotena. Siten se on S&P 500-indeksin viiden pisimpään osinkoaan kasvattaneen yhtiön joukossa.

 

Parker Hannifin Oy tarjoaa asiakkailleen Suomessa ja Baltian maissa laadukkaita hydrauliikka-, pneumatiikka-, automaatio- ja suodatusratkaisuja. Suomen myyntiyhtiön pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Hydrauliikkaa, suodatustekniikkaa, elektroniikkaa ja letkuasennelmia valmistavat yksiköt puolestaan sijaitsevat Tampereella, Urjalassa, Forssassa ja Ylöjärvellä. Asiakaskunta jakautuu mobile-, teollisuus- ja life science-asiakkaisiin sekä jälleenmyyntiin ja loppukäyttäjiin. Laaja ParkerStore verkosto kattaa Suomen sekä Viron ja laajeni vuoden 2015 aikana Latviaan ja Liettuaan.

 

Tänä vuonna Parker Hannifin juhlii 100 –vuotisjuhlavuottaan. Parker on ylpeä yhteistyöstään merkittävien asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa auttaessaan asiakkaitaan löytämään parhaat ratkaisut liikkeen hallintaan ja ohjaukseen. Parker on tarjonnut ratkaisujaan ensimmäisestä kuuhun laskeutumisesta melkein kaikkiin ihmisen valmistamiin liikkuviin järjestelmiin. Parkerin ratkaisut ovat mahdollistaneet teknologiset harppaukset kuluneen sadan vuoden aikana.

 

Lisää tietoa historiastamme löydät täältä www.parker.com/centennial / Lisää tietoa Parkerista tänä päivänä löydät täältä  www.parker.com

Parker Hannifin:
Parker Hannifin on Fortune 250 -listalla maailmanlaajuisesti johtava yritys liikkeenhallinnan ja ohjauksen teknologioissa. Jo 100 vuoden ajan yritys on auttanut asiakkaitaan menestykseen monilla erilaisilla teollisuuden aloilla. Lue lisää www.parker.com tai @parkerhannifin.

Yhteystiedot tiedotusvälineitä varten

Minna Gröning
Group Sales Leader, Automation & Engineered Materials
Parker Hannifin Oy
Puhelin: +358403563993
Sähköposti: minna.groning@parker.com