Sverige

Uppförandekoder

Vi på Parker förstår att vår framgång inte bara beror på kvalitetsprodukter, utan även på en förstklassig kundupplevelse, affärsintegritet, eferlevnad och ansvarsfullt agerande. Vi förväntar oss inte bara att våra medarbetare följer dessa principer, utan även våra distributörer.

Läs mer om Uppförandekoder

 • Globala affärsetiska regler

  Parkers Globala affärsetiska regler anger icke förhandlingsbara förväntningar på våra beteenden, beslut och åtgärder. Reglerna definierar hur vi införlivar integritet, etik, respekt och rättvisa i vår dagliga affärsverksamhet.

 • Uppförandekod för distributörer

  Parkers affärsfilosofi är att vi endast ska vinna uppdrag baserat på våra meriter och våra produkters, tjänster och medarbetares integritet. Vi tolererar eller främjar inte olagliga eller korrupta affärsmetoder och vi förväntar oss detsamma av våra distributörer.

 • Vanliga frågor om Parker Hannifins uppförandekod för distributörer

  Parkers framgångar är resultatet av att vi har byggt en kultur som gör mer än att bara följa lagstiftningen. Det handlar om att agera med integritet varje dag och i all affärsverksamhet.

 • Conflict Minerals - Blir också ett EU-direktiv den 1 januari 2021

  Parker Hannifin jobbar sedan länge aktivt tillsammans med leverantörskedjan. Vår övergripande status finner du i CMRT - Parker Hannifin.