Sverige

Kunden i fokus

Kunden i fokus

På Parker tror vi på partnerskap med våra kunder så att vi kan erbjuda lösningar som hjälper till att uppnå högre produktivitet och effektivitet genom att konstruera och tillverka de bästa systemen för kunden. Genom att vara problemlösare för oss i Parker Sverige kan vi hjälpa till att designa och tillverka de bästa systemen för och tillsammans med våra kunder. Det gör vi genom att ha en bred kunskap om våra kunders applikationer och utrustning för olika miljöer. Det innebär att studera kundtillämpningar för att utveckla nya och bättre sätt att skapa värde.

Parker erbjuder ett bredare urval av produkter än någon annan tillverkare för att möta sina kunders behov inom rörelse och styrteknik. Som stöd för detta val, har vi vår expertis inom nio olika huvudtekniker: hydraulik, pneumatik, elektromekanik, filtrering, processkontroll, vätska och gas kontroll, försegling och avskärmning, klimatkontroll och flygindustri.

Parker är inte bara en produktleverantör utan erbjuder även mervärdestjänster för att hjälpa sina kunder att spara tid och pengar.