Parkerin Norjan myyntiyhtiö kokosi hyväntekeväisyystiimin paikalliseen pyöräilytapahtumaan

Parkerin Norjan myyntiyhtiön työntekijät organisoivat äskettäin rahankeruutiimin ja osallistuivat paikalliseen pyöräilytapahtumaan, jonka tavoitteena oli kerätä rahaa alueella asuvien köyhyydessä elävien auttamiseksi.

Tiimin tavoitteena oli kerätä vähintään 100 000 kr ($18 000) lahjoitettavaksi Oslossa toimivalle Fattighuset (köyhien talo) -yhdistykselle. Fattighuset on hyväntekeväisyysjärjestö, joka kerää varoja taloudellisissa vaikeuksissa olevien perheiden tukemiseksi. Parkerin Norjan myyntiyhtiön lahjoitukset osoitettiin perheille, joissa on pieniä lapsia.

Parkerin työntekijöillä oli samalla tilaisuus vahvistaa yhteistyösuhteita kutsumalla asiakkaita ja toimittajia mukaan tähän pyöräilytapahtumaan, jossa ajettiin 188 km:n (116 mailin) matka. Kutsutuista henkilöistä 30 osallistui.

Tapahtumaa edeltäneiden kuukausien aikana tiimin järjestäjät auttoivat osallistujia valmistautumaan tapahtumaan jakamalla harjoitteluvinkkejä ja järjestämällä yhteisiä ajoharjoituksia. Osallistujat saivat Parker-teemalla varustetut pyöräilytrikoot, ja Parkerin Norjan myyntiyhtiö vastasi kaikista tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen vaadituista kuluista.

Varainkeruuta edistääkseen työntekijät tarjosivat sponsorointipaketteja yrityksille, jotka halusivat lisätä logonsa Parkerin pyöräilytrikoisiin. Paketteja myytiin yhteensä 15 kappaletta.

Lisäksi tiimi valmistutti myös Parker-tuotemerkillä varustettuja polkupyörän lamppuja ja pumppuja, joita myytiin kaikissa Parkerin Norjan toimipisteissä. Parkerin Norjan myyntiyhtiön työntekijät olivat ylpeitä siitä, että ovat pystyneet auttamaan omaa asuinyhteisöään, ja odottavat innolla tämän perinteen jatkumista myös tulevaisuudessa.