Parker Hannifin -säätiö

Tammikuun 29. päivänä 1953 perustetun Parker-säätiön tarkoitus on tukea koululaitoksia, terveydenhoitojärjestöjä ja erilaisia paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä. Säätiö lahjoittaa vuosittain miljoonia dollareita järjestöille, jotka vaikuttavat Parkerin työntekijöiden elämään ja lähiyhteisöihimme.

Jokainen Parkerin toimipiste pyrkii tukemaan paikallista yhteisöä ja keräämään varoja. Lahjoitusten lisäksi monet työntekijät antavat aikaansa vapaaehtoistyöhön ja käyttävät lukemattomia tunteja tukeakseen järjestöjä, joihin he tuntevat henkilökohtaisen yhteyden. Yrityksen sponsoroimat varainhankintakampanjat ovat käsittäneet esimerkiksi lomalahjoja, takkeja ja reppuja sekä koulutukseen, taiteisiin, lääketieteelliseen tutkimukseen ja yhteisöjä tukeville organisaatiolle lahjoitettuja varoja.

Parker-säätiö laajentaa Parkerin työntekijöiden hyväntekeväisyystoimia ja antaa usein lahjoja ja lahjoituksia, jotka hyödyttävät lähiyhteisöjämme. Tammikuun 29. päivänä 1953 perustetun Parker-säätiön tarkoitus on tukea koululaitoksia, terveydenhoitoa ja paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä, jotka hyödyttävät koko yhteisöä sekä Parkerin työntekijöitä.

Säätiö lahjoittaa vuosittain miljoonia dollareita järjestöille, jotka vaikuttavat Parkerin työntekijöiden elämään ja lähiyhteisöihimme. Helmikuun 2011 kokouksessa hyväksyttyjä järjestöjä olivat esimerkiksi American Heart Association, Great Lakes Science Center, Newspapers in Education, Habitat for Humanity, Cleveland Sustainability Network, LEAF, Junior Achievement, Exeter Math Institute, Holden Arboretum ja Cleveland Museum of Art.