Parker Sales Company Norge organiserer veldedig sykkelteam til støtte for lokalsamfunnet

Ansatte i Parkers salgsselskap i Norge organiserte nylig et veldedig team som skulle delta i et lokalt sykkelarrangement for å samle inn penger til fattige personer i området.

Teamet satte seg som mål å samle inn minst kr. 100 000 kr (18 000 USD) til Fattighuset (Poverty House) i Oslo, en veldedig organisasjon som skaffer støtte til lokale familier med dårlig råd. Parker Norges bidrag var spesielt innrettet mot familier med små barn.

Parkers ansatte rekrutterte også kunder og leverandører til å bli med på den 188 km lange sykkelturen, for slik å bidra til å styrke relasjonene mellom de over 30 personene som deltok.

I månedene før arrangementet sendte organisatørene ut treningstips og planla felles treningsturer for å hjelpe medlemmene med forberedelsene. Rytterne ble utstyrt med spesielle sykkeldrakter i Parkers farger, og alle kostnader knyttet til planlegging og arrangering av arrangementet ble dekket av Parker Sales Company Norway.

For å skaffe flere penger til Fattighuset, tilbød ansatte sponsorpakker til kunder og leverandører, og solgte totalt 15 pakker til selskap som ville ha logoen sin på Parkers sykkeldrakter.

Teamet produkserte også Parker-merkede sykkellamper og pumper som ble solgt på forværelset til alle Parker-kontorer i Norge for å samle inn mer penger. De ansatte i Parker Sales Company Norway satte pris på å kunne samles om denne støtten til fellesskapet, og ser frem til å gjenta evenementet og la det bli en tradisjon.