Bærekraftig forretningsvirksomhet: 101 smarte produkter fra verdenseneren innen i bevegelses- og kontrollteknologi

Parker fortsetter å utvide bruksområdene for sin brede teknologiplattform til nye og spennende områder ved å bygge på eksisterende systemfunksjoner.

Parker har gitt ut en ny smartproduktkatalog med 101 sentrale innovasjoner som skal gjøre det lettere å bevare, beskytte og opprettholde vår verden. Selskapet tilpasser sine initiativer for å løse verdens største teknologiske utfordringer. Som en konsekvens av dette brukes i stadig større grad teknologi, samarbeidssystemer, utviklingssystemer og samarbeidsavtaler med kunder og distributører til å oppnå positive resultater. Winovation, Parkers strukturerte tilnærming til ny produktutvikling, bidrar også til selskapets strategiske vurdering av evne til å holde ut. Winovation har som mål å generere en gradvis økende vekst på 4 % i løpet av ett fra nytt innovativt produktsalg, definert som: nytt for industrien eller nytt for verden. Katalogen skal gi et innblikk i bredden og dybden på Parkers innvirkning på verden omkring oss.

Katalogen skal gi et nytt perspektiv på Parker ved å presentere selskapets allsidige teknologiplattform og applikasjonsekspertise i form av nøkkelprodukter fra hver gruppe som produseres og installeres i alle verdenshjørner. Parker står bedre rustet enn noen gang før til å kunne utvikle profitabel vekst langt inn i fremtiden.

For å vise hele katalogen som en PDF-fil eller en e-bok (både for Apple- og Droid-enheter), gå til: www.parker.com/smartproducts.