EO-3 on putki- ja letkusovelluksiin tarkoitettu liitäntäjärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi visuaalisesti seurata asennustyön toteutumista.

Yksittäisen liittimen teho ja toimintakyky riippuu aina asennuksen laadusta ja siitä, miten hyvin liitännät on tehty. Uudet muodot ja materiaalikoostumukset ovat viime vuosina parantaneet suorituskykyä, luotettavuutta ja asennuksen helppoutta. Parker on jatkuvasti asettanut uusia standardeja tämän alan markkinoille.

Parkerin kehittämä EO-3®-liitäntä on jälleen uusi, erittäin tärkeä virstanpylväs liitintekniikan historiassa. Lähtökohtana EO-3®-järjestelmän kehitykselle olivat asiakkaiden käytännön kokemukset sekä viesti siitä, että mahdolliset asennusvirheet, kuten liian tiukat tai löysät kiristykset, olisi eliminoitava. Käytännön kokemus osoittaa, että liitännöissä on usein huomattavia puutteita. Vaihtuva ja kokematon henkilökunta, pula asiantuntevista työntekijöistä sekä yhä vaikeammiksi käyvät asennusolosuhteet johtavat kokoonpanojen virheisiin. Seurauksena on vuotoja, kallista seisokkiaikaa ja hintavia uusintatöitä – tai jopa onnettomuuksia.

Uuden liitännän parannettu yksinkertaisuus, nopeus ja turvallisuus ovat selkeitä etuja. Uuden kierretekniikan ansiosta EO-3® voidaan asentaa muita kaupallisesti saatavilla olevia liitäntäjärjestelmiä helpommin ja nopeammin, minkä lisäksi EO-3®:n asennustilan voi ensimmäistä kertaa todeta helposti ulkopuolelta. Nyt jokainen käyttäjä voi suoraan hallita työturvallisuutta ja koneiden luotettavuutta.

Nämä edut tukevat EO-3®-järjestelmän välitöntä asennusta useisiin erilaisiin käyttöolosuhteisiin – oli kyse sitten sähköntuotannosta, maataloudesta, paperikoneista tai öljyn ja kaasun talteenotosta, EO-3® täyttää korkeimmatkin laatu- ja toimintavaatimukset