Älyanturitekonologiassa hyödynnetään erityisesti lääketieteelliseen käyttöön suunniteltuja, pitkälle kehittyneitä materiaaleja

Parker tutkii mahdollisuuksia liittää uusia, edistyksellisiä materiaaleja yhtiön maineikkaisiin kunnonvalvontaratkaisuihin, tavoitteenaan luoda tunnistimia, jotka tuottaisivat lääkäreillä saumattoman ja tarkan analyysin potilaan terveydestä.

Parkerin dynaamisilla antureilla voidaan jo nyt mitata tarkasti ja luotettavasti painetta, kosteutta ja lämpötilaa; käyttämällä näitä tietoja lääketieteellisten laitteiden tilan arvioimiseen voidaan entistä paremmin optimoida suorituskykyä ja minimoida seisokkiaikoja.

Antureita käytetään sairaaloissa, tutkimus- ja tuotekehityslaboratorioissa ja muissa lääketieteellisissä toimitiloissa. Langattomat, paristokäyttöiset anturit asennetaan ilman työkaluja helposti ja nopeasti. Antureissa käytetään uusinta, energiaa säästävää teknologiaa, joten paristojen vaihtoväli on pitkä.

Parker haluaa lisätä antureihin uusia ominaisuuksia sekä parantaa niiden suorituskykyä ja tehokkuutta hyödyntämällä tuotekehitysosaamistaan ja kehittämällä materiaaleja, joissa käytetään esimerkiksi sähköaktiivisia polymeerejä.

Nämä erityisesti lääketieteelliseen käyttöön tarkoitetut älyanturit voidaan kiinnittää puettaviin laitteisiin, kuten rannekkeisiin tai rintahihnoihin, ja niillä voidaan mitata muun muassa syketaajuutta, hengitysrytmiä tai kehonlämpöä.

Matalatehoisten antureiden ja intuitiivisen, langattoman käyttöliittymän avulla lääkärit voisivat valvoa potilaan terveydentilaa jatkuvasti ja huomattavan yksityiskohtaisesti, hyödyntäen biometrisiä trendejä, jotka auttavat ymmärtämään potilaan tilaa entistä paremmin ja mahdollisesti ehkäisemään vaarallisia komplikaatioita.

Laajentamalla älyanturiteknologian käyttömahdollisuuksia Parker auttaa omalta osaltaan kehittämänä digitaalisen terveydenhuollon tulevaisuutta ja parantamaan lääkäreiden mahdollisuuksia merkittävästi parempiin hoitotuloksiin.