Kestävää liiketoimintaa: Maailman johtavan liike- ja säätötekniikkavalmistajan 101 loistavaa tuotetta

Parker jatkaa laaja-alaisten teknisten sovellustensa laajentamista uusille alueille kasvattamalla järjestelmiensä kapasiteettia.

Uudessa tuoteluettelossa esitellään 101 tärkeintä innovaatiota, joiden tarkoitus on säilyttää, suojella ja pitää yllä maailman hyvinvointia. Yhtiö tekee parhaansa ratkaistakseen maailman suurimmat tekniset haasteet. Parker yhdistää tekniikoita yhä enemmän ja enemmän, tekee yhteistyötä, kehittää järjestelmiä ja luo positiivista ilmapiiriä kuuntelemalla asiakkaita ja toimittajia. Parkerin tuotekehityksen jäsennetty menettelytapa, Winovation on osa yhtiön strategiaa, jonka avulla kestävän kapasiteetin tavoite on luoda 4 % lisäkasvua vuosittain uusista innovatiivisten tuotteiden myynnistä. Näitä ovat uudet tuotteet teollisuudenalalla tai maailmassa. Luettelon on tarkoitus olla nopea katsaus vaikutukseen, joka Parkerilla on ympäröivään maailmaan.

Luettelon tarkoitus on antaa lisänäkökulmaa Parkerin toimintaan esittelemällä monialaista teknistä osaamista ja sovellusasiantuntemusta eri puolella maailmaa valmistettujen ja asennettujen eri ryhmien tärkeimpien tuotteiden kautta. Parker on nyt paremmassa asemassa kuin koskaan ennen, jotta se voi saada aikaan tuottavaa kasvua pitkälle tulevaisuuteen.

Koko luettelon voi lukea .pdf-tiedostona tai e-kirjana (Apple- ja Droid-laitteilla) osoitteessa www.parker.com/smartproducts.