Afstuderen bij Parker

Ben jij enthousiast over je opleiding en gretig om jouw kennis in de praktijk te brengen door middel van een opdracht waarmee je kan afstuderen? Dan is Parker Hannifin de juiste werkgever voor jou.

Ben jij enthousiast over je opleiding en gretig om jouw kennis in de praktijk te brengen door middel van een opdracht waarmee je kan afstuderen? Dan is Parker Hannifin de juiste werkgever voor jou. Parker staat symboliek voor praktische kennis en daarom ben je van harte welkom om bij ons bedrijf af te studeren. Je krijgt de kans om te laten zien wat je hebt geleerd en dat in de praktijk te brengen. In samenwerking met een expert van Parker wordt je klaargestoomd voor je officiële diploma.

Parker is het waard om ontdekt te worden, onafhankelijk welk type student je bent. Ontdek Parker met een stage, een afstudeerstage of een snuffelstage. We hebben de meeste mogelijkheden voor afstudeerders met een technische opleiding, maar ook voor studenten die afstuderen met bedrijfskunde, marketing en human resources. Hoe dan ook, we zijn op zoek naar studenten die proactief zijn en zin hebben om nieuwe dingen te ontdekken.

Stages, studies en project opdrachten
Parker biedt een breed scala aan professionele activiteiten voor studenten. Het maakt niet uit waar je staat in je studie, we vinden altijd wel een manier wat het beste past bij jouw studie, door bijvoorbeeld een basis stage, een praktische periode of een studie-onderzoek. Afhankelijk van de locatie zijn er mogelijkheden op:

Alle technische omgevingen zoals:

• R&D, productie planning, kwaliteitsafdeling
• Lean Management
• Supply Chain Management, Inkoop en Logistiek
• IT
• Commercie, marketing

Mocht je vragen hebben, laat het ons weten via hroldenzaal@parker.com.

Bachelor of Master
Ook voor je Bachelor of Master onderzoek biedt Parker veel mogelijkheden met interessante onderwerpen. We bieden je een collegiale werkomgeving die jou graag wil begeleiden en ondersteunen.

Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je ons bericht sturen via: hroldenzaal@parker.com