Sollicitatieprocedure

Door de diversiteit van onze Parker locaties in Nederland zijn er diverse mogelijkheden qua functies.

Contactpersonen

Mocht je vragen hebben over een bepaalde vacature, stuur dan een mail of bel naar de betreffende contactpersoon die wordt genoemd in de vacature.  Wil je reageren of solliciteren, stuur dan jouw brief en CV naar onze hr-afdeling: hroldenzaal@parker.com. Wij zorgen er voor dat jouw brief bij de juiste contactpersoon terecht komt.

Wat gebeurt er met jouw sollicitatie?
Wanneer je sollicitatie binnen is bij de afdeling HR, worden door HR alle ingestuurde documenten zorgvuldig gecheckt.

Vervolgens vindt er een voorselectie plaats en wordt alles doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling en contactpersoon. Zijn wij er van overtuigd dat jij een mogelijk juiste kandidaat bent voor de functie, dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgen we een eerste indruk van jouw vaardigheden, jouw kwaliteiten en ervaring en natuurlijk je persoonlijkheid.

Voor bepaalde functies maken we ook gebruik van een psychologisch onderzoek. Daardoor kan het proces soms vertraging oplopen. Wij informeren dan zo spoedig mogelijk.

Sollicitatie

Om een goede indruk te krijgen van wie jij bent, is het aan te bevelen om een volledig en accurate brief en CV te sturen. Graag ontvangen we je sollicitatie per e-mail.