Parker Hannifin signerer EFA med Shell for instrumenteringsprodukter

Shells rammeverksavtale dekker forsyning av instrumentrørbeslag, manifolder, ventiler, prosess til instrument-ventiler og relaterte produkter

 

Asker, Norge, 29. juni 2018 - Parker Hannifin Corporation, global leder innen bevegelses- og kontrollteknologier, har signert en ny rammeverksavtale (EFA) med Shell for levering av instrumenteringsventiler, manifolder, prosess til instrument-ventiler, beslag, rør, beskyttelseskapslinger og relaterte produkter. I henhold til EFA som strekker seg over 4 år, vil Parkers instrumenteringsgruppe levere et bredt utvalg av prosessinstrumenteringsprodukter til Shell og dets tilknyttede selskaper over hele verden.

 

“Parker er stolte av å være forbundet med Shell. Det tekniske arbeidet og vår kommersielle kløkt viser våre evner som en viktig leverandør på energimarkedet”, sa Andrew Spivey, direktør for Parker Hannifins instrumenteringsproduktavdeling i Europa. “Vi har samarbeidet med Shell i tekniske prosjekter, og dette har gitt oss en unik innsikt i fremvoksende tekniske utfordringer i kritiske bruksområder.”

 

“Vi er stolt over at klientene våre stoler på produktene og tjenestene våre.” tilføyer Nicolas Villemain, sjef for avdelingen for markedsutvikling for Parker Hannifins instrumenteringsproduktavdeling i Europa. “Vi mener at slike samarbeidsrelasjoner mellom store aktører i deres respektive sfærer vil bidra til å etablere nye standarder for ytelse, sikkerhet og kostnadsreduksjon.”

 

I løpet av det siste tiåret har Parker investert tungt i innovasjon, og har gjort betydelige fremskritt i områder inkludert sikkerhet, installasjonshastighet og vedlikehold og har redusert utslipp. Parkers nye produkter kan spesielt dramatisk redusere antall potensielle lekkasjebaner i en væskesystemteknologi, og forbedre ergonomi for instrumenterings- og vedlikeholdsingeniører. Dets kjerneverdier fanger opp selskapets lederskapsmål i prosessinstrumenteringsmarkedet.

 

Også viktig er Parkers lange erfaring med å designe og produsere instrumentering ved å bruke korrosjonsresistente legeringer som optimaliserer beskyttelse i oppstrøms- og nedstrømsmiljøer - et stort problem for mange nåværende olje- og gassprosjekter.

 

Om Parker Hannifins instrumenteringsgruppe
Instrumenteringsgruppen ønsker å være globalt ledende innen design, produksjon og distribusjon av komponenter med høy kvalitet, kritisk flyt og ultrahøy renhet for bransjer knyttet til petrokjemi, kjemisk behandling, olje og gass, kraftgenerering, vannanalyse, biofarmasi, halvleder og analytisk utstyr.

 

Finn ut mer om instrumenteringsproduktene på www.parker.com/ipd

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Kine Flessum Bang
Marketing Communication
Parker Hannifin Sales Company Nordic
Telefon: +47 66 75 34 00
E-post: kine.bang@parker.com