Parker Hannifins P2/P3-serie aksialstempelpumper har ny elektronisk kontroll

eP2 elektronisk kontroll gir eksisterende serie ny produktivitetsstandard

 

Asker, Norge, 29. juni 2018Pump & Motor Division i Parker Hannifin, som er verdensledende innen bevegelses- og kontrollteknologi, har kunngjort at de har utvidet sitt sortiment innen aksialstempelpumper med et nytt elektronisk kontrollkonsept, eP2. eP2-kontrollen er et nytt tilskudd til P2/P3-produktsortimentet, som har vært brukt i belastningsfølersystemer i en årrekke, og gir en ny standard for effektivitet, reaksjonsevne og stabilitet.

 

Parkers P2/P3-serie er opprinnelig utformet for å oppfylle de spesifikke kravene til tunge, mobile bruksområder, og muliggjør en kostnadsbesparende løsning for direkte montering på de fleste vanlige mobile overføringer ved hjelp av det optimaliserte bevegelsesområdet og den unike plasseringen av portene. Med både standard (P2) og en overladet, internt forsterket versjon (P3) er det mulig med høy arbeidsflyt under svært ulike innløpsforhold. Med kontinuerlige trykklasser på opptil 350 bar gir P2/P3 høy effektdensitet og gjør det mulig å nedskalere mobilt maskineri.

 

Den nye elektroniske kontrollen eP2 gir sortimentet fordelen av økt volumetrisk effektivitet og lavere energiforbruk. Dermed opplever man ikke tapene ved standard hydromekaniske kompensatorer. Dessuten baner eP2 veien for nye tilnærminger til hydrauliske systemer, for eksempel ren elektronisk kontroll av hver enkelt aktuator, noe som eliminerer delta-p-tap i konvensjonelle LS-systemer.

 

Med elektronisk forskyvningsfeedback drar det nye designet fordel av en lukket kontrollsløyfe, noe som sikrer optimal nøyaktighet og repeterbarhet til enhver tid. I tillegg til den standard elektroniske forskyvningskontrollfunksjonen som enkelt kan integreres i eksisterende kontrollsystemer, sørger maskinvaren til eP2 også for elektronisk trykkbegrensning, momentstyring og hastighetskompensasjon.

 

I tillegg til selve pumpen har Parker også introdusert en ny pumpestyringsmodul som gir logikk- og styringsalternativer til hele utvalget av de elektroniske kontrollfunksjonene i eP2. Alle komponentene er CE-sertifiserte.

 

Besøk vår hjemmeside for eP2 hvis du vil ha mer informasjon: parker.com/eP2

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Kine Flessum Bang
Marketing Communication
Parker Hannifin Sales Company Nordic
Telefon: +47 66 75 34 00
E-post: kine.bang@parker.com