Parker lanserer strøm,- spennings- og frekvensomformere for sikker kontroll og måling med høy nøyaktighet med SensoControl-bærbart måleinstrument

Asker, Norge, 29. juni 2018 - Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologier, har lansert SCMA-VADC-710 strøm-, spennings- og frekvensomformeren. Denne håndterbare enheten er koblet mellom SensoControl sensorer, for eksempel Parker Service Master Plus eller Serviceman Plus, og det hydrauliske systemet eller motorer og pumper, for å kunne lese driftsstatusen til disse komponentene på riktig måte.

 

I tillegg kan tredjeparts sensorer, som dreiemoment, effekt og slagmåling, kobles til SensoControl-måler via omformeren. Enheten er galvanisk isolert, noe som betyr at flere omformere kan kobles til det bærbare måleinstrumentet. Kortslutning kan ikke forekomme. Omformeren behandler også CAN-utganger og analoge utganger og er derfor kompatibel med den nyeste modellen av SencoControl-bærbart måleinstrument.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Kine Flessum Bang
Marketing Communication
Parker Hannifin Sales Company Nordic
Telefon: +47 66 75 34 00
E-post: kine.bang@parker.com