Parker Hannifins AC30- serie frekvensomformer har utvidet effektområdet til 450 kW

Asker, Norge, 29. juni 2018Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologier, har utvidet AC30-serien til å omfatte effekter opptil 450 kW for bruksområder med høy effekt. Dette følger tett på en nylig oppdatering som introduserte alternativ for tilbakemelding fra resolvere, og gir serien ytterligere forbedret «Closed loop» funksjonalitet. Denne lanseringen er i tråd med Parkers plan om kontinuerlig utvikling av funksjonaliteten på tvers av hele AC30-serien.

 

AC30-serien er kjennetegnet av fleksibilitet, pålitelighet og enkel utforming. Produktene er tilgjengelige i en rekke størrelser for å gi dem flest mulig anvendelsesmuligheter. Det er mulig å oppnå høyt kontrollnivå innenfor bruksområder som spenner fra enkle pumper og vifter i åpne sløyfer til prosesslinjer med «Closed loop» funksjoner. AC30-serien gir brukeren en kostnadseffektiv, pålitelig og nøyaktig kontroll av motorhastigheten til både vekselstrøm  induksjonsmotorer og permanentmagnet servomotorer.

 

AC30-serien tilbyr integrert energiovervåking, slik at kundene kan tilpasse motorhastigheten i forhold til varierende applikasjonskrav, og dermed redusere strømforbruk og tilhørende kostnader. I tillegg til å redusere driftskostnadene, kan AC30 forlenge den mekaniske levetiden til motorer, pumper og vifter samt tilhørende utstyr.

 

Til tross for sin enkle utforming, har AC30-serien et omfattende funksjons-bibliotek og høy funksjonalitet. Brukere kan for eksempel dra fordel av integrerte makroer til en rekke forskjellige bruksområder, mens det Codesys-baserte programvareverktøyet Parker Drive Developer (PDD) gjør det mulig å bygge inn avansert PLS funksjonalitet i driveren, som tidligere ikke ville ha vært tilgjengelig uten en egen PLS. Fleksibel og modulbasert utforming med en rekke kommunikasjonsprotokoller, for eksempel Profinet, Profibus og EtherCAT, sikrer kompatibilitet i alle ledd. Disse legges alle til med letthet, sammen med eventuelle I/O-moduler.

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Kine Flessum Bang
Marketing Communication
Parker Hannifin Sales Company Nordic
Telefon: +47 66 75 34 00
E-post: kine.bang@parker.com