Nye Transair®-rørprodukter i aluminium forenkler installasjonen og sparer både vekt, plass og kostnader i det tekniske rommet

Asker Norge, 29. juni 2018Transair®-forretningsenheten for Fluid System Connectors, avdeling Europa hos Parker Hannifin Corporation, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologier, har annonsert lanseringen av nye Transair-rørprodukter i aluminium. Disse er designet for anvendelse av trykkluft, vakuum og inert gass i anleggets tekniske rom. Bruken av Transair i stedet for andre, etablerte tilnærmingsmetoder kan gi besparelser på totale eierkostnader, i tillegg til at installasjonen gjøres både raskere og enklere.

 

Transair-aluminiumsrør reduserer plassbehovet og antallet koplinger, samt tidsforbruket ved installasjon. Det modulære systemet minimerer løsningens vekt og garanterer konstant kvalitet på den transporterte væsken. Disse egenskapene gjør Transair til en foretrukket og meget fordelaktig tilnærmingsmetode, sammenlignet med de vanlig brukte sveisede eller pressede røroppleggene i tekniske rom.

 

Den nye Transair-serien inkluderer et utvalg av rørdiametre og -former, som endestykker med utløp, flenser fra DN65 til DN200, like- og reduksjons-Y-stykker, øknings-T-stykker, likekryss, flensede kryss og flensede T-stykker.

 

I en industribygning vil væsken som transporteres gjennom røropplegg til flere punkter vanligvis genereres i tekniske rom (som kompressorrommet, vakuumpumperommet eller gassgenereringsrommet). På dette avgjørende området har Transair-produktene optimal mekanisk bestandighet, null korrosjon og en lang levetid. Det kreves dessuten ingen maling eller sveising. Med den samme konfigurasjonen i et kompressorrom vil kostnaden for installasjon være 10 % lavere enn gjennomsnittet ved bruk av denne nye produktserien. I tillegg trengs det færre produkter, antallet arbeidsoppgaver som kreves for å fullføre installasjonen reduseres med 30 % og den totale systemvekten senkes.

 

Alle Transair-produkter er inkludert i et CAD-bibliotek på www.parkertransair.com. De er tilgjengelige i 2D- eller 3D-formater, som nøytral eller nativ.

 

For mer informasjon, gå til: www.parkertransair.com

 

Om Parker Hannifin
Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet skapt suksess for sine kunder innen et stort utvalg av markeder. Les mer på www.parker.com eller@parkerhannifin.

Mediekontakter

Kine Flessum Bang
Marketing Communication
Parker Hannifin Sales Company Nordic
Telefon: +47 66 75 34 00
E-post: kine.bang@parker.com