Leading with Purpose During COVID-19

Throughout our 103-year history, Parker has been called upon in times of global disruption and hardship. Our leadership and perseverance in these defining moments, including the current COVID-19 pandemic, demonstrates how we live our purpose.

Message from our Chairman and CEO.

GlobalCore -hydrauliikkaletkuratkaisu kaikille paineille

GlobalCore on ensimmäinen korkelaatuinen letku-liitinyhdistelmä, joka on suunniteltu paineluokkien, ei letkun rakenteen mukaan.  Tuoteperhe on suunniteltu, valmistettu ja testattu vastaamaan ISO 18752 standardia yleisimmissä paineluokissa. Valitse kuudesta letkusta, kolmesta pinnoitevaihtoehdosta ja kahdesta liitinsarjasta.

CPS (Complete Piping Solution) -ratkaisu putkistoprojekteihin

Parker CPS (Complete Piping Solution) tarjoaa asiakaskohtaisen ratkaisun kaikissa putkistoprojekteissa 10"/273 mm ja jopa 420 bar saakka luokituslaitosten hyväksymällä F37 -tekniikalla. Hitsaamattoman putkijärjestelmän etuna on nopeampi valmistus- ja asennusaika eikä tulitöitä tai kalliita tarkistuskuvauksia ei tarvita.

O-renkaiden valintatyökalu

O-renkaan toimivuuteen vaikuttaa kaksi yhtä tärkeää seikkaa: oikea koko ja oikea materiaali. Parkerin uusi O-renkaan valintasovelluksen avulla on helppo valita oikea materiaali ja koko nopeasti ja luotettavasti samalla sovelluksella. Työkalun avulla voi valita suorituskyvyltään sopivimman O-renkaan kaikkiin tilanteisiin, koska molemmat toiminnot, materiaalin ja koon valinta, on liitetty toisiinsa.

CAD kirjasto

Lataa Parkerin CAD -kuvat oheisesta linkistä.

e-konfiguraattorit

Etsi sovellukseesi sopiva tuote.

Jälleenmyyjäverkosto

ParkerStore on paikallinen lähteesi hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteille, joiden tukena on myymälähenkilökunnan tietämys ja käyttöasiantuntijuus. Sinua lähimmän jälleenmyyjämme löydät oheisesta linkistä.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelutiimimme on valmiina online-keskusteluun kanssasi. Kerro, miten voimme auttaa.

Markkina-alueet

Tutustu Suomen Parkerin päämarkkina-alueisiin, uutuustuotteisiin ja -sovelluksiin.

Blogit

Lue blogejamme tuotteistamme ja sovelluksistamme.

Olemme mukana tapahtumissa

Katso Parkerin ja jälleenmyyjiemme kotimaan tapahtumat. Sivustolta parker.com löydät kaikki globaalit tapahtumamme.