België

Over ons

 

Welkom bij Parker België!

Met een jaarlijkse omzet van meer dan $13 miljard in 2014 is Parker Hannifin de wereldleider in “motion and control” systemen en technologieën. Deze technologieën bieden een antwoord op vele vragen uit de mobiele-, industriële-, lucht- en ruimtevaartindustrie. Ons bedrijf stelt wereldwijd meer dan 57.500 mensen te werk in 50 verschillende landen.

Parker heeft reeds 58 jaar een jaarlijks opeenvolgende dividendverhoging uitgekeerd aan zijn aandeelhouders en maakt deel uit van de top 5 bedrijven met de langste opeenvolgende dividend uitkering in de S&P500 index. Voor meer informatie, bezoek de bedrijfswebsite www.parker.com of de website voor investeerders www.phstock.com.

In België levert Parker Hannifin reeds méér dan 40 jaren producten en kwaliteitsdiensten aan zijn OEM klanten, distributeurs en via deze ook aan de eindgebruikers.

Om aan de behoeften van onze klanten in besturings- en bewegingssystemen te voldoen, biedt Parker het meest uitgebreide portfolio van producten aan die beschikbaar zijn bij één enkele leverancier. De leveringen en diensten worden ondersteund door onze expertise in negen hoofdtechnologieën: hydrauliek, pneumatiek, elektromechanica, filtratie, proces control, vloeistof- en gascontrole, dichtingen, klimatisatie en lucht- en ruimtevaarttechniek.

Bij Parker geloven we sterk in een partnership met onze klanten, waarbij we oplossingen trachten te bieden die aan onze klanten toelaten een hoger niveau van productiviteit en rentabiliteit te verkrijgen. Wij streven er dan ook naar een oplossing op maat te kunnen aanbieden aan onze klanten, om op die manier een meerwaarde te creëren.

Als leverancier kan Parker eveneens een meerwaarde vormen voor uw bedrijf door uw tijd en geld te besparen. Aarzel dus niet om de sectie “Value Added Service” op de website te consulteren en zie wat Parker voor ú kan betekenen.

Parker Hannifin BeLux is in 1968 gestart met de vennootschap G.G. Ellison, die in Brussel wordt geplaatst. Na 4 verhuizingen en enkele integraties en aankopen, is Parker Hannifin BeLux een verkoopafdeling die in de business park  van Nivelles sinds 2009 wordt geplaatst, die 70 werknemers op een plaats van 12.000 m2 in dienst heeft. Parker Hannifin BeLux koopt technologische componenten bij zijn 298 maatschappijen-zuster die door de wereld worden verspreid, vervolgens versterkt zij ze in bouwpakketten, ze verenigt, om ze te verkopen in België en in Luxemburg.

Onze verkoopsdienst is steeds te uwer beschikking, aarzel niet om met ons te contacteren.

Tel : +32 (0) 67 280 900

Fax : +32 (0) 67 280 999

E-mail : parker.belgium@parker.com

Contact

Parker Sales Company Belgium-Luxemburg
Parker Hannifin BeLux SPRL
Business Park "Les Portes de l'Europe"
Avenue Robert Schuman 82
Nivelles
1400 Belgium

Ph +32 (0)67 280 900
Fax: +32 (0)67 280 999
687656-CustServ-Std-EUR-NL